fbpx

Teambuilding Apeldoorn

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte uitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Apeldoorn!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Apeldoorn

Leuke buitenactiviteiten in Apeldoorn

Teambuilding activiteit in de buitenlucht op de planning? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn. Een stad in de Veluwe waar de natuur je verrast met haar mooiste elementen. Maar ook onze stadsspellen in de binnenstad van Apeldoorn zijn echte aanraders. Loop door de leuke winkelstraatjes of bezoek een van de vele bezienswaardigheden tijdens onze Wie is de Rat City game. Liever iets combineren met een ander uitje? Dan is zelfs een bedrijfsuitje in de Apenheul of de Julianatoren is bij Uitjesbazen geen probleem! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan kan je contact opnemen met een van onze specialisten.

Ontdek Apeldoorn en omgeving

De vele bezienswaardigheden van Apeldoorn maken deze stad erg uniek. De culturele binnenstad heeft ontelbaar veel leuke winkeltjes, restaurantjes en natuurlijk Paleis Het Loo aan de rand van Apeldoorn. `s Avonds een spannend Moorddiner spelen ter afsluiting van jullie geweldige dag? De middag doorbreken met een doldwaze Crazy 88, waardoor je niet meer bij komt van het lachen. Of in de ochtend een leuke én originele City game spelen, zodat je al een beetje bekend met de stad. Wij leiden jullie naar de leukste plekken van hartje Apeldoorn!

Naast alle buitenactiviteiten in Apeldoorn en omgeving, bieden wij van Uitjesbazen nog veel meer. Bedrijfsuitjes op kantoor, zoals een Pubquiz, Gek op Holland quiz of een Virtual Reality uitje op locatie naar keuze. Uitjesbazen zorgt voor een onvergetelijke tijd. Jullie kiezen de locatie en wij regelen de rest. Tot snel!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik Wie is de Rat in Apeldoorn spelen?

Wie is de Rat is te spelen vanaf 15 personen. Je wordt verdeeld in groepjes van 5 á 6 personen en er zit geen maximumaantal deelnemers aan. Je gaat met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk punten te halen. Dus neem iedereen mee, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Mocht je nog vragen meer hebben, kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over deze leuke City game.

Wat zijn de leukste binnenactiviteiten in Apeldoorn?

Leuke én originele binnen activiteiten zijn bijvoorbeeld: het Moordspel aan tafel, de Foute Bingoshow of een VR-teambuilding. Bij de Foute Bingoshow staat plezier maken op één. De presentatoren zullen er alles aan doen om jullie een ultieme bingo-ervaring te laten beleven. Ook zijn er te gekke prijzen bij te winnen. Kortom een waanzinnige binnenactiviteit. De andere twee voorbeelden zijn voor de mensen die houden van spanning en sensatie. Jullie gaan samen aan de slag om de dader te vinden of om een bom te ontmantelen. Samenwerking staat hierbij centraal, maar pas op! De timer loopt al dus zorg dat je niet te laat bent.

Hoe kan ik het beste een bedrijfsuitje combineren met een dagje Apenheul of Julianatoren?

Voor alle informatie over het combineren van bepaalde bedrijfsuitjes en de mogelijkheden hiervan, kun je het beste contact opnemen met een van onze specialisten. Dit hangt namelijk van veel factoren af wat het leukste is om dan te doen.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Appeldoorn!

Offerte aanvragen0413-302773