fbpx

Teambuilding Deventer

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Deventer? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Deventer

Een waanzinnig teamuitje in Deventer

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Deventer. Verken de historische straatjes, werk samen met je collega’s aan uitdagende opdrachten en creëer een hechte band binnen jullie team. Klaar om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen? Join us in Deventer!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwinding en spanning van teambuilding in Deventer met onze diverse selectie van activiteiten! Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms en test jullie samenwerkingsvaardigheden terwijl jullie puzzels oplossen en uitdagende raadsels ontrafelen.

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden onze escape games een unieke combinatie van fysieke en digitale uitdagingen. Maar dat is nog niet alles – stap in de virtuele realiteit en betreed een andere dimensie waar jullie team op de proef wordt gesteld met spannende missies en realistische simulaties. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, één ding is zeker: deze activiteiten zullen jullie teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. Verleg grenzen, werk samen en beleef een onvergetelijke teambuildingervaring in Deventer met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Deventer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teambuilding activiteit Deventer

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
20 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Deventer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Deventer?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Deventer!

Offerte aanvragen 0413-302773