Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Deventer

Ben jij op zoek naar een een spectaculaire teambuilding activiteit? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Deventer. Verken de historische straatjes, werk samen met je collega’s aan uitdagende opdrachten en creëer een hechte band binnen jullie team. Klaar om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen? Join us in Deventer!

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Deventer.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwinding en spanning van teambuilding in Deventer met onze diverse selectie van activiteiten! Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms en test jullie samenwerkingsvaardigheden terwijl jullie puzzels oplossen en uitdagende raadsels ontrafelen.

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden onze escape games een unieke combinatie van fysieke en digitale uitdagingen. Maar dat is nog niet alles. Stap in de virtuele realiteit en betreed een andere dimensie waar jullie team op de proef wordt gesteld met spannende missies en realistische simulaties. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, één ding is zeker: deze activiteiten zullen jullie teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. Verleg grenzen, werk samen en beleef een onvergetelijke teambuildingervaring in Deventer met Uitjesbazen!

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Deventer

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Plezier op elke locatie

Graag in Deventer of omstreken een activiteit boeken? Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Voor zowel binnen als buiten hebben we veel verschillende uitjes. Dus even last van het Hollandse weer? Bekijk dan onze indoor activiteiten. Schijnt het zonnetje? Bekijk dan onze heerlijke outdoor activiteiten.

Verbeter jullie teambuilding

Graag de samenwerking en teambuilding binnen het team verbeteren? Dan zijn onze bedrijfsuitjes perfect voor jullie. Met onze activiteiten wordt de sfeer en teambuilding in jullie team beter. Durven jullie de strijd aan?

 

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience
Alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. “Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!” Hennie Poortinga Zwolle – 15 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Deventer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Deventer?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Deventer!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!