Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Almelo

Almelo, een bruisende stad vol mogelijkheden voor een onvergetelijke teambuilding! Uitjesbazen nodigt jullie uit om samen met collega’s de banden te versterken en een dag vol plezier en avontuur te beleven. Ontdek de charme van Almelo terwijl jullie als team uitdagende activiteiten aangaan en herinneringen creëren. Even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Dit wordt een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Almelo.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan spannende teambuildinguitjes in Almelo. Duik in de wereld van mysterie en samenwerking met onze uitdagende Escape Room op locatie. Werk als een hecht team samen om puzzels op te lossen, codes te kraken en binnen de tijd te ontsnappen.

Stap in de wereld VR

Voor een moderne en futuristische ervaring kunnen jullie kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samen missies volbrengen. Liever een interactieve uitdaging? Probeer dan onze stadsspellen, waarbij jullie de stad verkennen en onderweg raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren. Kies uit onze diverse teambuildingopties en creëer een onvergetelijke ervaring waarbij samenwerking en plezier centraal staan.

Almelo | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Almelo

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Almelo mogelijk.

Op (eigen) gewenste locatie

Duik de prachtige stad Almelo in met een van onze buitenactiviteiten. Liever een andere stad in Twente? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie toe. Dit kan door heel Nederland en België zijn. Wij komen jullie altijd een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Regenachtig dagje?

Even last van het Hollandse weer? Niet getreurd. Wij bieden ook genoeg binnenactiviteiten op locatie aan. Onze gewilde Foute Bingoshow of Ik hou van Holland zijn dan zeker geschikte groepsactiviteiten. Ben jij klaar voor een dag vol plezier en entertainment?

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Almelo. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Almelo en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Almelo?

Onze teambuilding activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Almelo!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!