fbpx

Teambuilding Hengelo

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Hengelo? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Hengelo

Ontdek de highlights van Hengelo

Bereid je voor op een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Hengelo. Ontdek samen met je team een scala aan spannende activiteiten en versterk de onderlinge band terwijl je de uitdagingen aangaat. Indoor en outdoor activiteiten, voor iedereen zit er iets tussen.

Kies voor een leuke activiteit

In Hengelo bieden wij een diverse selectie van teambuilding uitjes die zorgen voor spanning, samenwerking en plezier. Ontdek onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Liever een uitdaging op een grotere schaal?

Probeer dan onze escape games, waarbij jullie de stad doorkruisen en verschillende opdrachten moeten voltooien om de eindbestemming te bereiken. Voor een innovatieve en virtuele ervaring bieden wij ook VR uitjes aan, waar jullie als team kunnen genieten van een adembenemende virtuele wereld vol avontuur. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR uitje, bij Uitjesbazen garanderen wij een teambuilding ervaring die jullie band versterkt en jullie nog lang zullen herinneren.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Hengelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teambuilding activiteit Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Hengelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hengelo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Hengelo?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Hengelo!

Offerte aanvragen 0413-302773