fbpx

Teambuilding Zwolle

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Zwolle? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Zwolle

Een waanzinnig teamuitje in Zwolle

Ben je klaar om een onvergetelijke teambuildingervaring te beleven in het betoverende Zwolle? Laat je inspireren door de historische charme van deze prachtige stad terwijl je samen met je team uitdagende spellen en activiteiten aangaat. Liever binnen genieten? Beleef indoor plezier tijdens ons spannende moorddiner. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teambuilding en bovenal plezier!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze unieke en diverse uitjes in het hart van Overijssel! Duik in de mysterieuze sfeer van onze escape rooms, waar jij en je team samenwerken om raadsels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een nog intensere ervaring bieden wij ook escape games aan, waarbij je door de stad Zwolle navigeert en onderweg uitdagende opdrachten volbrengt.

Wil je een futuristische twist aan je teambuilding geven? Ga dan voor onze Virtual Reality (VR) uitjes! Stap in een andere dimensie en werk samen om virtuele obstakels te overwinnen, puzzels op te lossen en als team te zegevieren. Met state-of-the-art technologieën brengen wij de virtuele wereld naar de werkelijkheid.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teambuilding activiteit Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Zwolle met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zwolle en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Zwolle?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773