fbpx

Teambuilding Zwolle

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zwolle!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Zwolle

Teambuilding activiteit organiseren in Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een leuke én originele teambuilding activiteit in Zwolle? Dan zit je goed bij Uitjesbazen. Wij organiseren geen saaie workshops of standaard bedrijfsuitjes, maar wij bezorgen jullie een onvergetelijke tijd. Wij toveren jullie geplande stadswandeling om tot een waanzinnig stadsspel. Veel spanning en sensatie tijdens een City game, virtual reality uitje of diner game. Van personeelsuitjes tot teamuitjes. Uitjesbazen is dé nummer 1 in bedrijfsuitjes!

Bedrijfsuitjes in de grachten van Zwolle

Zwolle is een stad waar je enorm veel kan beleven. De bekende Peperbus, de indrukwekkende Sassenpoort of museum de Fundatie. Daarnaast is Zwolle omringd door water. Dit biedt veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes tijdens een boottochtje. Bijvoorbeeld: het Moordspel aan tafel tijdens een grachtentocht.

Liever alle aandacht tijdens de boottocht erbij houden om het historische én hippe Zwolle te bewonderen? Dan is een diner game wat voor jullie. Na een geweldige ervaring overdag, `s avonds een spannend dinerspel. Tussen de gangen door sensatie beleven in een restaurant naar keuze. Kortom, mogelijkheden genoeg voor een bedrijfsuitje in Zwolle. Al onze mogelijkheden kun je vinden in het uitjesoverzicht. Hier vind je bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes en teambuilding activiteiten.

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Wat kost een teambuilding activiteit in Zwolle?

Als je kiest voor een van onze bedrijfsuitjes op locatie beginnen de prijzen vanaf €29,50 p.p. De online bedrijfsuitjes zijn goedkoper en verschillen minder qua prijs. Bekijk daarom per bedrijfsuitje wat het kost, want dit verschilt per bedrijfsuitje.

Waarom is teambuilding belangrijk?

Teambuilding activiteiten zijn uitermate belangrijk voor de band tussen collega’s binnen jullie bedrijf. Door middel van samenwerking en ontspanning leren collega’s elkaar op een andere manier kennen. Daarnaast ontstaan er vaak vertrouwensbanden tijden een teambuilding activiteit, waardoor dit een positieve invloed heeft op het presteren en ondersteunen van elkaar op de werkvloer.

Welke teambuilding activiteit wordt vaak geboekt in Zwolle?

Vooral de City games in Zwolle zijn erg populair. Daarnaast worden bedrijfsuitjes op kantoor ook vaak geboekt. Wij toveren jullie kantoor om tot een spannende escape room of een feestelijke pubquiz op locatie. Deze bedrijfsuitjes op kantoor zijn vaak heel erg uniek, omdat mensen deze gezelligheid niet zo snel voor kunnen stellen in hun eigen kantoor.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Zwolle

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Zwolle

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Zwolle