fbpx

Teambuilding Zutphen

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Zutphen? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Zutphen

Een waanzinnig teamuitje in Zutphen

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen jullie uit om je teamspirit naar nieuwe hoogten te tillen tijdens onze inspirerende teambuilding in het prachtige Zutphen. Ontdek de historische charme van deze stad terwijl je samen met je collega’s de uitdagingen aangaat en onvergetelijke herinneringen creëert.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwinding van onze teambuilding uitjes in Zutphen, waar we een scala aan spannende activiteiten aanbieden. Onze Escape Rooms zullen je team uitdagen om hun puzzelvaardigheden en samenwerkingsvaardigheden te gebruiken om te ontsnappen uit een meeslepende en intrigerende omgeving.

Voor een moderne twist bieden onze Escape Games interactieve en op technologie gebaseerde uitdagingen, waarbij je team slimme strategieën moet bedenken om te ontsnappen uit virtuele werelden. En voor een totaal meeslepende ervaring bieden onze VR-uitjes de mogelijkheid om je team onder te dompelen in buitengewone digitale werelden, waarbij samenwerking essentieel is om de gestelde doelen te bereiken. Of je nu houdt van klassieke ontsnappingen, innovatieve games of virtuele realiteit, wij hebben het perfecte teambuilding uitje voor jullie in Zutphen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zutphen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Zutphen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zutphen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Zutphen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zutphen!

Offerte aanvragen 0413-302773