Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Beleef het stadscentrum van Nijmegen unieke wijze

Bereid je voor op een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Nijmegen. Laat de alledaagse sleur achter je en maak je klaar voor een dag vol avontuur, samenwerking en plezier in deze bruisende stad aan de Waal.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Nijmegen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding in Nijmegen met onze diverse en opwindende activiteiten. Duik in de uitdagende mysteries van onze escape rooms, waar jij en je team de sleutel tot succes moeten vinden door puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen.

Voor ieder wat wils

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden onze escape games een unieke twist, waarbij je in de stad op zoek gaat naar aanwijzingen en opdrachten volbrengt om te ontsnappen aan de tijdsdruk. Als je op zoek bent naar de toekomst van teambuilding, neem dan deel aan onze opwindende VR-uitjes, waar je jezelf kunt onderdompelen in virtuele werelden en samen met je team uitdagende missies kunt voltooien. Ontdek de mogelijkheden van Nijmegen en versterk jullie teamgeest met deze onvergetelijke ervaringen!

Nijmegen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Nijmegen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Nijmegen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor! Yvonne van der Pas Nijmegen – 36 personen PubQuiz op locatie
We kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. “Afgelopen zondag hebben wij de Crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!” Danni van Koolwijk Nijmegen – 18 personen Crazy 88 Deluxe
Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag! “Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!” Jessica Ekkers Nijmegen – 9 personen Wie is de Rat
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Nijmegen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Nijmegen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Nijmegen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Nijmegen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!