Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Beleef het stadscentrum van Nijmegen unieke wijze

Bereid je voor op een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Nijmegen. Laat de alledaagse sleur achter je en maak je klaar voor een dag vol avontuur, samenwerking en plezier in deze bruisende stad aan de Waal.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Nijmegen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding in Nijmegen met onze diverse en opwindende activiteiten. Duik in de uitdagende mysteries van onze escape rooms, waar jij en je team de sleutel tot succes moeten vinden door puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen.

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden onze escape games een unieke twist, waarbij je in de stad op zoek gaat naar aanwijzingen en opdrachten volbrengt om te ontsnappen aan de tijdsdruk. Als je op zoek bent naar de toekomst van teambuilding, neem dan deel aan onze opwindende VR-uitjes, waar je jezelf kunt onderdompelen in virtuele werelden en samen met je team uitdagende missies kunt voltooien. Ontdek de mogelijkheden van Nijmegen en versterk jullie teamgeest met deze onvergetelijke ervaringen!

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Nijmegen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor! Yvonne van der Pas Nijmegen – 36 personen PubQuiz op locatie
We kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. “Afgelopen zondag hebben wij de Crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!” Danni van Koolwijk Nijmegen – 18 personen Crazy 88 Deluxe
Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag! “Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!” Jessica Ekkers Nijmegen – 9 personen Wie is de Rat?
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Nijmegen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Nijmegen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!