fbpx

Teambuilding Nijmegen

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Nijmegen? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Nijmegen

Een waanzinnig teamuitje in Nijmegen

Welkom bij Uitjesbazen! Bereid je voor op een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Nijmegen. Laat de alledaagse sleur achter je en maak je klaar voor een dag vol avontuur, samenwerking en plezier in deze bruisende stad aan de Waal.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding in Nijmegen met onze diverse en opwindende activiteiten. Duik in de uitdagende mysteries van onze escape rooms, waar jij en je team de sleutel tot succes moeten vinden door puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen.

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden onze escape games een unieke twist, waarbij je in de stad op zoek gaat naar aanwijzingen en opdrachten volbrengt om te ontsnappen aan de tijdsdruk. Als je op zoek bent naar de toekomst van teambuilding, neem dan deel aan onze opwindende VR-uitjes, waar je jezelf kunt onderdompelen in virtuele werelden en samen met je team uitdagende missies kunt voltooien. Ontdek de mogelijkheden van Nijmegen en versterk jullie teamgeest met deze onvergetelijke ervaringen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Nijmegen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Nijmegen!

Offerte aanvragen 0413-302773