fbpx

Teambuilding Nijmegen

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Nijmegen!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Nijmegen

Teambuilding in Nijmegen: dé beste keuze

Nijmegen, een van de leukste steden of misschien zelfs wel dé leukste stad voor een City game. Deze historische stad heeft zo enorm veel te bieden. Opdrachten uitvoeren op eeuwenoude pleinen? Dan is de Crazy 88 in Nijmegen de beste keuze voor jullie. Punten scoren in de oudste winkelstraat van Nederland? Kies dan voor de Wie is de Rat City game. Teambuilding activiteiten in Nijmegen zorgen altijd voor spektakel, spanning en ludieke momenten. Uitjesbazen verzekerd jullie een leuk én origineel bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit in Nijmegen.

Een waanzinnige tijd in Nijmegen!

Naast alle City games in die een waanzinnige tijd verzekeren, biedt Uitjesbazen nog talloze mogelijkheden om een unieke tijd te beleven. Liever een bedrijfsuitje op kantoor in Nijmegen? Een escape room op locatie is dan erg leuk. Je gaat ontsnappen van de Italiaanse maffia vanuit jullie eigen kantoor. Of willen jullie graag even het kantoor verlaten? Deze oud economische Romeinse stad is tegenwoordig van alle markten thuis. Restaurants, cafeetjes en terrasjes in overvloed. Speel bijvoorbeeld een van onze diner games in hartje Nijmegen. Lekker met z’n allen, in een andere setting elkaar beter leren kennen. Zijn jullie echte spelletjes fanaten? Dan bieden wij van Uitjesbazen een ruim aanbod van quizzen aan. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een City game in Nijmegen?

Je waant jezelf in de tijd van de Romeinen. De historische gebouwen, pleinen, etc. maakt Nijmegen uniek. Het combineren van een kennismaking met Nijmegen en je collega’s tijdens het spelen van ludieke teambuilding spellen door het eeuwenoude centrum maakt dit de meest unieke stad voor een City game. De stad is een samenhang van oud en modern. Dé aanrader voor een City game is Nijmegen.

Speel je samen of gaan we met elkaar de strijd aan?

Dit is helemaal aan jullie. Elke teambuilding activiteit heeft andere elementen. Bij de Crazy 88 speel je allemaal samen om zoveel mogelijk punten te scoren. Maar bij Wie is de Rat speel je samen, ten minste dat denk je. Want één persoon is namelijk de Rat en gaat proberen jullie zo min mogelijk punten te laten scoren. Nog meer vragen hierover? Neem dan even contact op met een van onze specialisten of kijk gerust even door ons uitjesoverzicht.

Kan je teambuilding activiteiten ook in de vakantie boeken?

Natuurlijk! Uitjesbazen staat het hele jaar voor je klaar, waar en wanneer jij ons nodig hebt!

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Nijmegen

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Nijmegen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Nijmegen

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Nijmegen!

Offerte aanvragen 0413-302773