fbpx

Teambuilding Arnhem

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Arnhem!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Arnhem

Originele teambuilding activiteiten in Arnhem

Arnhem: de modestad van het oosten. De groene poort naar de Veluwe. Een stad waar Uitjesbazen dé kroon op jullie bedrijfsuitje zet! Met de vele mogelijkheden die wij en Arnhem bieden is er voor iedere groep een perfect bedrijfsuitje te regelen. City games zijn daarom ook een échte aanrader in Arnhem. De monumentale binnenstad zorgt voor unieke bezienswaardigheden tijdens jullie Wie is de Rat City game. Maar pas op! Jullie Rat probeert jullie misschien wel te verleiden om tijd te verliezen met het bekijken van de leuke winkeltjes. Naast de Wie is de Rat City game, staan hieronder nog een aantal andere populaire bedrijfsuitjes die in Arnhem altijd in de smaak vallen!

Combineren & personaliseren

Het combineren en personaliseren van onze bedrijfsuitjes is zeker een leuke toevoeging. Hebben jullie een dagje Burgers’ Zoo gepland, maar willen jullie de middag breken met een origineel bedrijfsuitje in deze dierentuin? Dan komen wij van Uitjesbazen naar jullie toe in Burgers’ Zoo. Tenzij je kiest voor de escape room op locatie! Dan word je gegijzeld door de Italiaanse maffia. Jullie krijgen één uur de tijd om 1 miljoen euro te verzamelen. Weten jullie op tijd te ontsnappen en la malavita te ontlopen?

Ook bieden wij ultieme afsluitingen voor een leuk dagje Arnhem aan. Een bloedstollend moorddiner, waar je de hele avond op het puntje van je stoel van zit. Overdag al veel spanning beleefd en op zoek naar een luchtig einde van de dag? Dan zijn er te gekke quizzen, waardoor je over de vloer zal kruipen van het lachen. Een pubquiz, de Foute Bingoshow of een Gek op Holland quiz. Allemaal te personaliseren en te combineren, zodat jullie de ultieme ervaring beleven!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waarom een City game in Arnhem?

Arnhem is een unieke stad. Je kan er veel kanten op. Het groene van de natuur bezoeken en het monumentale van de binnenstad. Een City game in Arnhem wordt door Uitjesbazen als dé beste keuze omschreven.

Welke binnenactiviteiten zijn leuk in Arnhem?

Van bedrijfsuitjes op kantoor tot diner games in een restaurant naar keuze. Uitjesbazen biedt het allemaal. Door de vele samenwerking in Arnhem en omgeving valt er altijd iets naar jullie wens te regelen. Altijd op locatie naar keuze. Toch geen geschikte locatie kunnen vinden? Ook dan zijn wij jullie nummer 1 in bedrijfsuitjes! Wij regelen de locatie en de teambuilding activiteit. Nog meer vragen? Neem dan gerust contact op met ons.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje boeken?

Uitjesbazen biedt bedrijfsuitjes aan vanaf 15 personen. De groepsgrote maakt voor de rest niets uit. Er zit bij ons namelijk geen maximum aan. Toch nog meer vragen over de groepsgrote bij een bepaald bedrijfsuitje. Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Arnhem

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Arnhem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Arnhem

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Arnhem!

Offerte aanvragen 0413-302773