fbpx

Teambuilding Arnhem

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Arnhem? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Arnhem

Een waanzinnig teamuitje in Arnhem

Ben je klaar om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen in het bruisende Arnhem? Ontdek de prachtige stad aan de Rijn terwijl je samen met je team deelneemt aan unieke en interactieve activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Even geen ideeën of inspiratie voor een origineel teamuitje? Bekijk hier onze Top 10 bedrijfsuitjes. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teamwork en plezier in het hart van Gelderland!

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen in Arnhem bieden we een breed aanbod aan teambuildinguitjes die garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Waag je in onze spannende escape room, waar jij en je team worden uitgedaagd om puzzels op te lossen, raadsels te ontcijferen en samen te werken onder tijdsdruk om te ontsnappen. Of kies voor onze uitdagende escape games, waarbij je de stad Arnhem als speelveld gebruikt om mysteries op te lossen en verborgen aanwijzingen te ontdekken.

Als je op zoek bent naar een unieke en futuristische ervaring, dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jouw teambuilding. Stap in de virtuele wereld en werk samen om opdrachten te voltooien, vijanden te verslaan of geheime missies uit te voeren. De meeslepende technologie zorgt voor een intense en interactieve ervaring waarbij teamwork en communicatie essentieel zijn. Kies jouw favoriete uitje en ervaar een onvergetelijke dag vol spanning, samenwerking en plezier in het prachtige Arnhem.

VR Workshop op maat | Uitjesbazen

Op jouw gewenste locatie

Wil jij een bedrijfsuitje in de prachtige stad Arnhem? Liever binnen in jouw favoriete restaurant of jullie eigen kantoor een teamuitje? Dat kan allemaal. Wij komen naar iedere (eigen) gewenste locatie. Dit kan door heel Nederland en België zijn.

Binnen en buiten plezier

Willen jullie lekker door straten van Arnhem struinen? Probeer dan onze interactieve buiten activiteiten. Even de regen ontglippen en ergens binnen een leuke activiteit doen? Bekijk dan ons brede assortiment aan binnen activiteiten. Voor alle weersomstandigheden bieden wij een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Teambuilding activiteiten - uitjes | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding activiteit Arnhem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Arnhem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Teambuilding activiteit Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Arnhem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Arnhem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Arnhem?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Arnhem!

Offerte aanvragen 0413-302773