Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Arnhem

Ben je klaar om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen in het bruisende Arnhem? Ontdek de prachtige stad aan de Rijn terwijl je samen met je team deelneemt aan unieke en interactieve activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Even geen ideeën of inspiratie voor een origineel teamuitje? Bekijk hier onze Top 10 bedrijfsuitjes. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teamwork en plezier in het hart van Gelderland!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Arnhem

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen in Arnhem bieden we een breed aanbod aan teambuildinguitjes die garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Waag je in onze spannende escape room, waar jij en je team worden uitgedaagd om puzzels op te lossen, raadsels te ontcijferen en samen te werken onder tijdsdruk om te ontsnappen. Of kies voor onze uitdagende escape games, waarbij je de stad Arnhem als speelveld gebruikt om mysteries op te lossen en verborgen aanwijzingen te ontdekken.

Ontdek de virtuele wereld

Als je op zoek bent naar een unieke en futuristische ervaring, dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jouw teambuilding. Stap in de virtuele wereld en werk samen om opdrachten te voltooien, vijanden te verslaan of geheime missies uit te voeren. De meeslepende technologie zorgt voor een intense en interactieve ervaring waarbij teamwork en communicatie essentieel zijn. Kies jouw favoriete uitje en ervaar een onvergetelijke dag vol spanning, samenwerking en plezier in het prachtige Arnhem.

Arnhem | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Arnhem

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Arnhem mogelijk.

Op jouw gewenste locatie

Wil jij een bedrijfsuitje in de prachtige stad Arnhem? Liever binnen in jouw favoriete restaurant of jullie eigen kantoor een teamuitje? Dat kan allemaal. Wij komen naar iedere (eigen) gewenste locatie. Dit kan door heel Nederland en België zijn.

Binnen en buiten plezier

Willen jullie lekker door straten van Arnhem struinen? Probeer dan onze interactieve buiten activiteiten. Even de regen ontglippen en ergens binnen een leuke activiteit doen? Bekijk dan ons brede assortiment aan binnen activiteiten. Voor alle weersomstandigheden bieden wij een onvergetelijk bedrijfsuitje.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. “Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.” Linda Willems Arnhem / Deventer / Doetinchem – 22 personen Escape Room op locatie
Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor! Saskia Frenkel Arnhem / Apeldoorn – 21 personen Moordspel op locatie
Het was een fijne avond vrijdag. ”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.” Celine De Vroey Apeldoorn – 80 personen Foute Bingo
Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Arnhem. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Arnhem en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Arnhem?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Arnhem!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!