Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Amsterdam

Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijke ervaring in het bruisende Amsterdam. Ontdek de charme van deze dynamische stad terwijl jullie team samenwerkt, plezier maakt en onvergetelijke herinneringen creëert tijdens onze speciaal ontworpen teambuildingactiviteiten. Even geen ideeën of inspiratie voor een uniek bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Amsterdam.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een breed aanbod aan spannende en interactieve teambuilding uitjes in Amsterdam. Duik samen in de wereld van mysterie en spanning met onze uitdagende Escape Room, waar jullie als team de tijd tegen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen.

Voor een modernere twist bieden we ook escape games aan, waarbij jullie de stad verkennen en verschillende opdrachten moeten voltooien om het geheim te ontrafelen. Als jullie op zoek zijn naar een unieke en futuristische ervaring, dan zijn onze VR-uitjes de perfecte keuze. Met de nieuwste virtual reality-technologie worden jullie ondergedompeld in virtuele werelden vol uitdagingen en teamwork. Dit belooft een onvergetelijke ervaring voor jullie team.

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Amsterdam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Plezier op elke locatie

Graag in Amsterdam of omstreken een activiteit boeken? Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Voor zowel binnen als buiten hebben we veel verschillende uitjes. Dus even last van het Hollandse weer? Bekijk dan onze indoor activiteiten. Schijnt het zonnetje? Bekijk dan onze heerlijke outdoor activiteiten.

Verbeter jullie teambuilding

Graag de samenwerking en teambuilding binnen het team verbeteren? Dan zijn onze bedrijfsuitjes perfect voor jullie. Met onze activiteiten wordt de sfeer en teambuilding in jullie team beter. Durven jullie de strijd aan?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe
Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk. Roos Amsterdam – 30 personen Escape Room op locatie
Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties. Buffy Stuijts Amsterdam – 78 personen PubQuiz op locatie
Het was erg gezellig! ”Hartelijk dank voor het leuke uitje van gisteren, het was erg gezellig.” Ilse Herweijer Amsterdam – 16 personen Foute Bingo
Ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor. “VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.” Pieter Bot Amsterdam – 50 personen VR Teambuilding
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Amsterdam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amsterdam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Amsterdam?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Amsterdam!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!