fbpx

Teambuilding Haarlem

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Haarlem? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Haarlem

Een waanzinnig teamuitje in Haarlem

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen je uit om je teambuilding avontuur te beginnen in het sfeervolle Haarlem. Ontdek deze historische stad vol charme terwijl je samen met je collega’s deelneemt aan onze unieke en vermakelijke teambuildingactiviteiten. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol teamwork, plezier en het versterken van de band binnen jullie team.

Kies voor een leuke activiteit

Haarlem biedt een scala aan spannende en uitdagende teambuildinguitjes die perfect zijn om de samenwerking binnen jouw team naar een hoger niveau te tillen. Duik in de wereld van de escape rooms en test jullie probleemoplossende vaardigheden en communicatie terwijl jullie samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Of kies voor een adrenalinekick met onze escape games, waarbij jullie de stad doorkruisen en raadsels oplossen om missies te volbrengen. Voor een unieke ervaring kun je ook kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie met behulp van virtual reality-technologie een nieuwe realiteit betreden en samen missies aangaan. Wat je ook kiest, onze teambuildinguitjes in Haarlem zorgen voor een onvergetelijke en teamversterkende ervaring.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Haarlem

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teambuilding activiteit Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Haarlem?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773