fbpx

Teambuilding Haarlem

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit voor jullie teamuitje in Haarlem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Haarlem.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Haarlem

Beleef een geweldig teamuitje in Haarlem

Samen met je collega’s op pad door het centrum van Haarlem? Met onze Stadsspellen ontdek je de binnenstad op een nieuwe manier. Liever een activiteit op kantoor, restaurant of café? Dan zijn onze Escape Rooms, Bingo Shows of Quizzen dé perfecte activiteit voor jullie bedrijf. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag bij het maken van een keuze!

Dé ideale teambuilding activiteiten in hartje Haarlem

Haarlem is dé juiste plek om jullie teambuildingsactiviteit te organiseren. Ontdek de binnenstad tijdens Wie is de Rat. Los puzzels en raadsels op, terwijl jullie langs de highlights van Haarlem lopen.

Liever iets meer uit je comfortzone? Tijdens Crazy 88 krijgen jullie dé gekste opdrachten voorgeschoteld. Halen jullie het laatste level?

Een activiteit op kantoor, restaurant of café is ook zeker mogelijk. Onze begeleiders komen over naar toe. Een VR Experience is dan het perfecte uitje voor jullie!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773