Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een interactief Teamuitje in Haarlem

Wij nodigen je uit om je teambuilding avontuur te beginnen in het sfeervolle Haarlem. Ontdek deze historische stad vol charme terwijl je samen met je collega’s deelneemt aan onze unieke en vermakelijke teambuildingactiviteiten. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol teamwork, plezier en het versterken van de band binnen jullie team.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Haarlem.

Kies voor een leuke activiteit

Haarlem biedt een scala aan spannende en uitdagende teambuildinguitjes die perfect zijn om de samenwerking binnen jouw team naar een hoger niveau te tillen. Duik in de wereld van de escape rooms en test jullie probleemoplossende vaardigheden en communicatie terwijl jullie samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Of kies voor een adrenalinekick met onze escape games, waarbij jullie de stad doorkruisen en raadsels oplossen om missies te volbrengen. Voor een unieke ervaring kun je ook kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie met behulp van virtual reality-technologie een nieuwe realiteit betreden en samen missies aangaan. Wat je ook kiest, onze teambuildinguitjes in Haarlem zorgen voor een onvergetelijke en teamversterkende ervaring.

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Haarlem

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Haarlem?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Haarlem!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!