fbpx

Teambuilding Hoorn

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Hoorn? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Hoorn

Een waanzinnig teamuitje in Hoorn

Welkom in Hoorn, de prachtige stad die binnenkort het decor zal vormen voor een onvergetelijke teambuildingervaring! Bij Uitjesbazen zijn we verheugd om jullie te verwelkomen in deze historische en bruisende locatie, waar teamspirit en plezier samenkomen. Bereid je voor op een dag vol uitdagende activiteiten, lachwekkende momenten en onverwachte teamversterkingen die de banden binnen jullie team versterken als nooit tevoren.

Kies voor een leuke activiteit

In Hoorn bieden wij een breed scala aan teambuilding uitjes die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontsnap uit de dagelijkse sleur en duik in een spannende en uitdagende escape room, waar jullie als team moeten samenwerken om raadsels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een unieke en interactieve ervaring raden we onze escape games aan, waarin jullie in teams tegen elkaar strijden om als eerste de mysteries te ontrafelen.

Als jullie op zoek zijn naar een geheel nieuwe dimensie van teambuilding, dan zijn onze virtual reality (VR) uitjes precies wat jullie nodig hebben. Verken virtuele werelden, werk samen in virtuele puzzels of ga de strijd aan in multiplayer games – allemaal met behulp van geavanceerde VR-technologie. Deze uitjes combineren entertainment, teamwork en een flinke dosis plezier op een manier die jullie team gegarandeerd zal versterken. Of jullie nu kiezen voor een escape room, escape game of VR uitje, bij Uitjesbazen zorgen wij voor een naadloze organisatie en een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Hoorn.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Hoorn en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teambuilding activiteit Hoorn

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Haarlem

Image

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Hoorn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Hoorn?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Hoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773