fbpx

Teambuilding Alkmaar

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit voor jullie teamuitje in Alkmaar? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Alkmaar.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Alkmaar

Dé ideale teambuilding activiteit in Alkmaar

Hebben jullie hulp nodig bij het organiseren van een uitje in Alkmaar? Dan zijn jullie bij Uitjesbazen aan hét juiste adres! Met een ruim aanbod van 25+ activiteiten is er keus genoeg. Speel bijvoorbeeld in het centrum van Alkmaar een van onze te gekke Stadsspellen. Of beleef een spannende Escape Room op eigen gekozen locatie. De keuze is reuze, voor meer informatie neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Unieke activiteit in Alkmaar

Wij zijn van alle markten thuis. Stadsspellen, Escape games, Diner games, Quizzen en Spelshows en VR reality. Voor ieder wat wils. Wij lichten graag de favoriete uitjes van Alkmaar toe:

In Crazy 88 gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wie komt er uit zijn comfortzone en durft de meeste opdrachten te voltooien?

Tijdens Wie is de Rat verkennen jullie het centrum van Alkmaar. Probeer zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen door de opdrachten te voltooien. Maar pas op: er is een rat in jullie midden …

Een activiteit op eigen locatie? Ideaal! Wij komen graag naar jullie toe met onze Escape Room op locatie. Lukt het jullie om op tijd uit de Escape Room te ontsnappen?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773