Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Verken het prachtige Alkmaar

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ga op pad in deze historische stad terwijl jullie samenwerken tijdens onze op maat gemaakte teambuildingactiviteiten. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Alkmaar?

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Alkmaar.

Kies jouw favoriete activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan teambuildinguitjes in het sfeervolle Alkmaar. Voor de liefhebbers van spanning en puzzels hebben we een uitdagende Escape Room op locatie waar jullie als team moeten samenwerken om te ontsnappen binnen een bepaalde tijdslimiet.

Als je op zoek bent naar een interactievere ervaring, dan zijn onze stadsspellen de perfecte keuze. Hierbij worden de straten van Alkmaar jullie speelveld en moeten jullie raadsels oplossen en uitdagingen overwinnen om het mysterie te ontrafelen. Voor een futuristische twist bieden we ook virtual reality-uitjes, waar jullie met behulp van geavanceerde technologie in een andere wereld stappen en als team verschillende virtuele missies aangaan. Of je nu houdt van raadsels, avontuur of een virtuele ervaring, onze teambuildinguitjes in Alkmaar zorgen voor een onvergetelijke en versterkende ervaring voor jouw team.

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Alkmaar

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Plezier op iedere locatie

Graag in Alkmaar of een stad rondom Alkmaar een activiteit boeken? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Willen jullie ergens in een stadscentrum, vergaderruimte of in jullie favoriete restaurant een activiteit spelen? Bij ons kan het allemaal.

Binnen en buiten activiteiten

Last van het Hollandse weer? Probeer een van onze gezellige maar zeker ook spannende binnenactiviteiten. Schijnt het zonnetje buiten? Ga dan lekker buiten op pad met onze actieve outdoor activiteiten. Dus zon of regen? Wij bieden altijd genoeg geschikte teambuilding activiteiten.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Alkmaar?

Onze teambuilding activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Alkmaar!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!