fbpx

Teambuilding Noord Holland

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Noord Holland? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Noord Holland

Een waanzinnig teamuitje in Noord Holland

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Noord-Holland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek samen met je team de charmante steden, adembenemende landschappen en boeiende activiteiten die deze regio te bieden heeft, en versterk jullie band op een unieke en vermakelijke manier.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek een wereld vol spannende teambuilding uitjes in het prachtige Noord-Holland bij Uitjesbazen! Onze escape rooms bieden een uitdagende en interactieve ervaring waarin samenwerking en communicatie van essentieel belang zijn om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een mix van puzzels, avontuur en technologie kun je kiezen voor onze escape games, waarbij je door middel van augmented reality en geavanceerde gadgets een meeslepende missie beleeft. Als je op zoek bent naar een futuristische teambuildingervaring, bieden onze VR uitjes de mogelijkheid om je onder te dompelen in virtuele werelden en samen te werken aan uitdagende opdrachten. Kom naar Noord-Holland en beleef een onvergetelijke dag vol teambuilding met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Noord Holland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teambuilding activiteit Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Haarlem

Image

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Noord Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Noord Holland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Noord Holland?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Noord Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773