fbpx

Teambuilding Noord-Holland

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Noord-Holland!

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

Image

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Noord-Holland

Dé leukste teambuilding activiteiten in Noord-Holland

Noord-Holland is de provincie met de bekenste steden van Nederland. Amsterdam, Hilversum en Haarlem zijn er een paar waar je het eerst aan denk. Hebben jullie nog een toffe invulling nodig voor een teambuildingactiviteit in een van deze steden? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! Speel bijvoorbeeld een Escape the City in Zaanstad en red de stad van een seriemoordenaar. Ook komen wij op locatie, bijvoorbeeld voor een Pubquiz in de kroeg of een Foute Bingoshow bij jullie op het kantoor. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij komen naar je toe!

Ga er op uit met je collega’s

Het is weer de die tijd om er op uit te gaan met je collega’s. Even de dagelijkse werk sleur doorbreken met een toffe teambuildingactiviteit. Wij hebben een breed repertoire aan verschillende bedrijfsuitjes en garanderen voor iedere groep wat wils. Hieronder hebben we wat voorbeelden benoemd, zo hoef jij niet verder te zoeken!

Wat dacht je ervan om je kantoor om te laten bouwen tot volledige escape ervaring? Dat is onze Escape room op locatie. Jullie worden gegijzeld door de Maffia en moeten binnen het uur een miljoen euro aan cash bij elkaar verzamelen om uit hun klauwen te ontsnappen! Ook kunnen we naar een kroeg of restaurant in hartje Amsterdam komen om een te gave Gek op Holland quiz te organiseren. In deze quiz testen wij jullie kennis over ons mooie Nederland. Zoals je kunt zien, voor ieder wat wils. Komen jullie er nu toch niet uit mag je ons altijd even bellen. We staan je namelijk graag te woord!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Wij komen overal in de provincie Noord-Holland en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Waar in Noord-Holland

Waar jullie maar willen! Stad, dorp, gehucht. U boekt, wij leveren! Een Pubquiz in Haarlem of een Gek op Holland quiz in Zaanstad. Wij komen overal.

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dit hangt volledig af van het uitje dat jullie boeken. Sommige uitjes zoals de quizzen en spelshows staan allemaal in het teken van onderlinge strijd en de meeste punten scoren. Maar ook hebben we uitjes waar samenwerking hoog in het vaandel staan. In het Moorddiner moeten jullie op elkaars oplossingsvermogen bouwen om een heuse moordzaak op te lossen. Je werk echter bij al onze uitjes in teamverband. Dit zorgt ervoor dat het teambuildingsaspect in elke activiteit terug komt.

Kunnen teambuilding uitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij organiseren vrijwel elke dag van het jaar teambuilding activiteiten. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Noord-Holland

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Noord-Holland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Noord-Holland

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Noord-Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773