fbpx

Teambuilding Noord-Holland

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Gelderland. Van Amsterdam tot Hoorn, wij komen naar jullie toe!

home-huis-usp-uitjesbazen

Te spelen door heel Noord-Holland

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Noord-Holland

Dé leukste teambuilding activiteiten in Noord-Holland

Noord-Holland is de provincie met de bekendste steden van Nederland. Amsterdam, Hilversum en Haarlem zijn er een paar waar je het eerst aan denkt. Hebben jullie nog een toffe invulling nodig voor een teambuildingsactiviteit in een van deze steden? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! Speel bijvoorbeeld een van onze Stadsspellen in Zaanstad en red de stad van een seriemoordenaar. Ook komen wij op locatie, bijvoorbeeld voor een heuse Escape room of Foute Bingoshow.

Ga er op uit met je collega’s

Het is weer de die tijd om er op uit te gaan met je collega’s. Even de dagelijkse werk sleur doorbreken met een toffe teambuildingsactiviteit. Wij hebben een breed repertoire aan verschillende bedrijfsuitjes en garanderen voor iedere groep wat wils. Hieronder hebben we wat voorbeelden benoemd, zo hoef jij niet verder te zoeken!

Wat dacht je ervan om je kantoor om te laten bouwen tot volledige escape ervaring? Dat is onze Escape room op locatie. Jullie worden gegijzeld door de Maffia en moeten binnen het uur een miljoen euro aan cash bij elkaar verzamelen om uit hun klauwen te ontsnappen!

Ook kunnen we naar een kroeg of restaurant in hartje Amsterdam komen om een te gave Gek op Holland quiz te organiseren. In deze quiz testen wij jullie kennis over ons mooie Nederland. Zoals je kunt zien, voor ieder wat wils. Komen jullie er nu toch niet uit mag je ons altijd even bellen. We staan je namelijk graag te woord!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Noord-Holland met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Noord-Holland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in Noord-Holland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Noord-Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773