fbpx

Teambuilding Utrecht

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Utrecht? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Utrecht

Een waanzinnig teamuitje in Utrecht

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Utrecht. Ontdek samen met je collega’s de historische straten, pittoreske grachten en verborgen schatten van deze prachtige stad, terwijl jullie teamwork, communicatie en plezier naar een hoger niveau tillen.

Kies voor een leuke activiteit

Stap in de wereld van spanning en avontuur met onze teambuilding uitjes in Utrecht! Verleg grenzen en werk samen in onze uitdagende escape rooms, waar jullie met behulp van puzzels en raadsels een mysterie moeten oplossen om te ontsnappen. Of kies voor onze interactieve escape games, waarbij jullie door de stad moeten navigeren en opdrachten moeten voltooien om aanwijzingen te verzamelen en het ultieme doel te bereiken.

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook VR uitjes aan. Duik met je team in de virtuele wereld en beleef avonturen die jullie samen moeten doorstaan. Van spannende missies tot uitdagende puzzels, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze teambuilding activiteiten in Utrecht zijn niet alleen leuk, maar ook ontworpen om de samenwerking en communicatie binnen jullie team te versterken. Daag elkaar uit, werk samen en ontdek de kracht van teambuilding op een nieuwe en opwindende manier. Kom naar Utrecht en laat Uitjesbazen jullie meeslepen in een avontuur vol teamwork, plezier en onvergetelijke momenten.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Utrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Utrecht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Utrecht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Utrecht?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Utrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773