fbpx

Teambuilding Utrecht

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Utrecht!

home-huis-usp-uitjesbazen

Te spelen door heel Utrecht

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Utrecht

Dé leukste teambuilding activiteiten in Utrecht

Wil je een leuke teambuilding activiteit organiseren in Utrecht? Slenter door Amersfoort, dwaal langs de Utrechtse grachten of bekijk Woerden. Een simpele wandeling zou wel heel voorspelbaar zijn. Daar houden wij niet zo van. En uiteraard op de door jouw gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant in de stad, een kantoorruimte in jullie bedrijfspand of gewoon een prachtig pleintje in het centrum van jullie gekozen stad.

Leer je collega’s kennen

Utrecht is een prachtige provincie die veel te bieden heeft. Zeker met collega’s. Maar het wordt pas écht een geslaagde dag met een teambuilding activiteit van Uitjesbazen. Onze uitjes zijn namelijk met passie in elkaar gezet en zitten vol humor, spanning en uitdaging.

Dus, wat gaan we doen? Wil je iets spannends? Ga dan voor Escape the City of een escape room op locatie.

Liever iets hilarisch? Dan is de pubquiz of de Foute Bingoshow zeker iets voor jullie. Waar je ook zin in hebt, Uitjesbazen heeft het voor je. Let’s go bananas. Op een verantwoorde manier natuurlijk. Het blijven je collega’s ;-).

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Utrecht met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Utrecht. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in Utrecht.

Zo worden onze teambuilding activiteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Utrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773