Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Utrecht

Wij nodigen jullie uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Utrecht. Ontdek samen met je collega’s de historische straten, pittoreske grachten en verborgen schatten van deze prachtige stad, terwijl jullie teamwork, communicatie en plezier naar een hoger niveau tillen.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Utrecht.

Kies voor een leuke activiteit

Stap in de wereld van spanning en avontuur met onze teambuilding uitjes in Utrecht! Verleg grenzen en werk samen in onze uitdagende escape rooms, waar jullie met behulp van puzzels en raadsels een mysterie moeten oplossen om te ontsnappen. Of kies voor onze interactieve escape games, waarbij jullie door de stad moeten navigeren en opdrachten moeten voltooien om aanwijzingen te verzamelen en het ultieme doel te bereiken.

Stap in de wereld van VR

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook VR uitjes aan. Duik met je team in de virtuele wereld en beleef avonturen die jullie samen moeten doorstaan. Van spannende missies tot uitdagende puzzels, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze teambuilding activiteiten in Utrecht zijn niet alleen leuk, maar ook ontworpen om de samenwerking en communicatie binnen jullie team te versterken. Daag elkaar uit, werk samen en ontdek de kracht van teambuilding op een nieuwe en opwindende manier. Kom naar Utrecht en laat Uitjesbazen jullie meeslepen in een avontuur vol teamwork, plezier en onvergetelijke momenten.

Utrecht | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Utrecht

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Utrecht mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Utrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Was leuk, wel pittig. “Was leuk, wel pittig. We hadden 4 teams en 1 team had het gehaald. Bedankt voor de samenwerking!” Dotty Pattiapon Utrecht – 14 personen Moordspel op locatie
Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben! “Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!” Marco Schokker Utrecht – 17 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo
Iedereen vond het een supergezellige avond. “Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!” Monique Oosterbeek Amersfoort – 32 personen Gek op Holland Quiz
Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Utrecht. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Utrecht en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Utrecht is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze activiteiten veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Utrecht!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!