fbpx

Teambuilding Utrecht

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Utrecht!

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

Image

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Utrecht

Dé leukste teambuilding activiteiten in Utrecht

Wil je een leuke teambuilding activiteit organiseren in Utrecht? Slenter langs de Domtoren, dwaal langs de Utrechtse grachten en bekijk andere highlights. Een simpele wandeling zou wel heel voorspelbaar zijn. Daar houden wij niet zo van. Bij Uitjesbazen boek je dé leukste teambuilding activiteiten die jij samen met je collega’s kan spelen in Utrecht. En uiteraard op de door jouw gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant in de stad, een kantoorruimte in jullie bedrijfspand of gewoon een prachtig pleintje in het centrum van Utrecht. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Leer je collega’s kennen

Utrecht is een prachtige stad die veel te bieden heeft. Zeker met collega’s. Maar het wordt pas écht een geslaagde dag met een teambuilding activiteit van Uitjesbazen. Onze uitjes zijn namelijk met passie in elkaar gezet en zitten vol humor, spanning en uitdaging.

Dus, wat gaan we doen? Wil je iets spannends? Ga dan voor Escape the City of een escape room op locatie. Liever iets hilarisch? Dan is de pubquiz of de Foute Bingoshow zeker iets voor jullie. Waar je ook zin in hebt, Uitjesbazen heeft het voor je. Let’s go bananas. Op een verantwoorde manier natuurlijk. Het blijven je collega’s ;-).

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Wij komen overal in de provincie Utrecht en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teambuilding activiteit organiseren in Utrecht?

Hoe meer collega’s, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de teamuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het teamuitje dat jullie kiezen. Sommige teamuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-). Wil je meer weten over een specifiek teamuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kunnen teambuilding uitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij organiseren vrijwel elke dag van het jaar teambuilding activiteiten. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Utrecht

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Utrecht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Utrecht

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Utrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773