fbpx

Teambuilding Amersfoort

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Amersfoort!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Amersfoort

Teambuilding in het pittoreske Amersfoort

Een teambuilding activiteit in Amersfoort biedt enorm veel mogelijkheden. Het geografische middelpunt (Onze Lieve Vrouwetoren) van Nederland beklimmen, grachten bevaren, leuke restaurantjes bezoeken en rondneuzen in unieke musea. Laten wij nu dé perfecte combinatie hiervoor hebben. Tijdens onze City games kom je langs al deze plekken en kun je alvast nadenken op welk terrasje jullie gaan nagenieten van de gespeelde City game. Hebben jullie allang een restaurant gevonden? Uitjesbazen verzorgt leuke en originele diner games om tussen de gangen door een spannend avontuur te beleven. Zelfs een bedrijfsuitje of teamuitje door grachten van Amersfoort is voor ons geen probleem! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Amersfoort, hét teambuildingspaleis

Leer je collega’s beter kennen tijdens de teambuilding activiteiten in Amersfoort. Van een Foute Bingoshow op kantoor tot een escape room op locatie naar keuze. Voer dé gekste opdrachten uit tijdens een Crazy 88 in hartje Amersfoort of ervaar de wereld van de technologie tussen de gangen in ons Virtual reality diner. Amersfoort is net als wij van alle markten thuis. Samen met Amersfoort gaan wij ervoor zorgen dat jullie geen standaard bedrijfsuitje beleven, maar een ervaring rijker zijn. Het wordt een teambuilding activiteit om nooit te vergeten.

Vooral niet als je kiest voor de Wie is de Rat City game! Jullie gaan als groep zoveel mogelijk punten scoren, maar pas op! Een van jullie is een Rat.. Diegene saboteert alles wat hij kan. Je collega’s zijn collega’s niet meer te vertrouwen. Een échte Mol-ervaring die je niet mag missen!

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Veelgestelde vragen

Kan je ook een teambuilding activiteit boeken buiten Amersfoort?

Al onze bedrijfsuitjes, teamuitjes of teambuilding activiteiten op locatie zijn te boeken waar en wanneer je maar wil. Voor de city games is het leuker om een grotere stad te kiezen. Amersfoort is hier een goed voorbeeld van, maar deze City games zijn ook een aanrader voor Utrecht. Bedrijfsuitjes en teamuitjes in Utrecht zijn ook te boeken bij Uitjesbazen. Voor andere vragen kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten, zij helpen je graag verder!

Kan ik mijn teambuilding activiteit personaliseren?

Dit kan zeker! Je kan bijvoorbeeld een Crazy 88 personaliseren met bepaalde opdrachten, waarvan je weet dat mensen dit een echte uitdaging gaan vinden. Voor vragen over personalisatie kun je contact met ons opnemen.

Hoe kan ik mijn collega's beter leren kennen?

Bij al onze bedrijfsuitje, teamuitjes of teambuilding activiteiten leer je je collega’s beter kennen. Toch zit er wel degelijk verschil in de maten en soorten hiervan. Per bedrijfsuitje is het verschillend waar de focus op ligt. Bekijk daarom ons uitjesoverzicht voor meer informatie!

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Amersfoort

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Amersfoort

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Amersfoort

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773