fbpx

Teambuilding Amersfoort

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Amersfoort? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Amersfoort

Duik het prachtige Amersfoort in

Ga samen met je collega’s op pad in het bruisende Amersfoort voor een onvergetelijke teambuildingervaring. Een dag vol avontuur, uitdaging en plezier is verzekerd. Samenwerking en communicatie staan centraal. Samen met je collega’s beleven jullie een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Even geen ideeën of inspiratie voor een gaaf bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Zijn jullie klaar om onderling de strijd aan te gaan?

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding in Amersfoort met de unieke uitjes van Uitjesbazen! Onze Escape Room bieden een meeslepende ervaring waarin jullie als team puzzels moeten oplossen en codes moeten kraken om te ontsnappen.

Voor een extra dosis adrenaline en teamwork kunnen jullie kiezen voor onze uitdagende escape games, waarbij jullie in real-life settings opdrachten moeten voltooien om te ontsnappen. Wil je de grenzen van de realiteit verleggen? Dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jullie team! Stap in een virtuele wereld waarin samenwerking cruciaal is om missies te volbrengen en doelen te bereiken. Kies uit ons diverse aanbod en maak van jullie teambuilding in Amersfoort een buitengewone belevenis die nog lang zal nagalmen!

Pubquiz / Spelshow op eigen locatie | Uitjesbazen

Plezier op iedere locatie

Graag in Amersfoort of een stad rondom Amersfoort een activiteit boeken? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Willen jullie ergens in een stadscentrum, vergaderruimte of in jullie favoriete restaurant een activiteit spelen? Bij ons kan het allemaal.

Binnen en buiten activiteiten

Last van het Hollandse weer? Probeer een van onze gezellige maar zeker ook spannende binnenactiviteiten. Schijnt het zonnetje buiten? Ga dan lekker buiten op pad met onze actieve outdoor activiteiten. Dus zon of regen? Wij bieden altijd genoeg geschikte teambuilding activiteiten.

Teambuilding activiteiten - uitjes | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Dribbel | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

“Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.”

Immano
Maartje Vermeer
17 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Veenendaal

Bedrijfsuitje Veenendaal - Immano | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Amersfoort met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amersfoort en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Amersfoort?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773