Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Woerden

Ben je klaar om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen? Kom dan naar Woerden, waar we een onvergetelijke ervaring voor jouw team hebben samengesteld vol spannende activiteiten, samenwerking en plezier!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Woerden.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Woerden met Uitjesbazen! Duik in de mysterieuze sfeer van onze escape rooms, waar jullie als team samen moeten werken om puzzels op te lossen, codes te kraken en te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Voor een nog intensere ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij je in een spannend scenario belandt en jullie vaardigheden op het gebied van communicatie en probleemoplossing op de proef worden gesteld.

VR op locatie

Als je op zoek bent naar een innovatieve en futuristische teambuildingervaring, probeer dan onze Virtual Reality (VR) uitjes. Met behulp van geavanceerde technologie dompelen we jullie onder in een virtuele wereld vol uitdagende opdrachten en interactieve spellen, waarbij teamwork essentieel is om te slagen. Kies uit een verscheidenheid aan VR-ervaringen, zoals virtueel racen, ontsnappen uit virtuele werelden of samenwerken in virtuele puzzels.

Woerden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Woerden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Woerden mogelijk.

Plezier op elke locatie

Graag in Woerden of omstreken een activiteit boeken? Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Voor zowel binnen als buiten hebben we veel verschillende uitjes. Dus even last van het Hollandse weer? Bekijk dan onze indoor activiteiten. Schijnt het zonnetje? Bekijk dan onze heerlijke outdoor activiteiten.

Verbeter jullie teambuilding

Graag de samenwerking en teambuilding binnen het team verbeteren? Dan zijn onze bedrijfsuitjes perfect voor jullie. Met onze activiteiten wordt de sfeer en teambuilding in jullie team beter. Durven jullie de strijd aan?

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
Het was erg leuk dankjewel! “Het was erg leuk dankjewel! Wil je ook doorgeven aan onze quizmaster dat ze het super heeft gedaan?” Caroline Homan Woerden – 19 personen PubQuiz op locatie
Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo
Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. “Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. Communicatie en de dag zelf was goed geregeld! De opdrachten zijn uitdagend, maar heel leuk 🙂 Voor teams en bedrijven die een leuke dag willen en de teambuilding willen versterken zou ik Crazy 88 zeker aanraden!” Elaha Amin Utrecht – 16 personen Crazy 88 Deluxe
Super leuk, iedereen positief. Zeker voor herhaling vatbaar. Clara Moens Woerden – 14 Personen Gek op Holland online Quiz

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Woerden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Woerden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Woerden?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Woerden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte aanvragen!