fbpx

Teambuilding Nieuwegein

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Nieuwegein? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Nieuwegein

Een waanzinnig teamuitje in Nieuwegein

Welkom bij Uitjesbazen! Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijke teambuilding ervaring in het bruisende Nieuwegein. Laat ons jullie team verbinden, uitdagen en inspireren tijdens een dag vol spannende activiteiten en plezier, waar samenwerking en teamgeest centraal staan.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan teambuilding uitjes in Nieuwegein om aan al jullie wensen te voldoen. Duik in de wereld van spanning en mysterie met onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken en puzzels oplossen om te ontsnappen. Voor een unieke en interactieve ervaring bieden we ook spannende escape games aan, waarbij jullie de stad doorkruisen op zoek naar aanwijzingen en uitdagingen.

Wil je een stap verder gaan in de virtuele wereld? Dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jullie team! Stap in de virtual reality en werk samen aan uitdagende missies en spellen om jullie teamgeest en communicatievaardigheden te versterken. Of het nu gaat om een escape room, escape game of VR-uitje, bij Uitjesbazen staan samenwerking, plezier en avontuur altijd centraal. Kies het uitje dat bij jullie team past en beleef een onvergetelijke ervaring in Nieuwegein!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Nieuwegein en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Nieuwegein met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nieuwegein en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Nieuwegein?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Nieuwegein!

Offerte aanvragen 0413-302773