fbpx

Teambuilding Nieuwegein

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Nieuwegein? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Nieuwegein

Een interactief Teamuitje in Nieuwegein

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijke teambuilding ervaring in het bruisende Nieuwegein. Laat ons jullie team verbinden, uitdagen en inspireren tijdens een dag vol spannende activiteiten en plezier, waar samenwerking en teamgeest centraal staan.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan teambuilding uitjes in Nieuwegein om aan al jullie wensen te voldoen. Duik in de wereld van spanning en mysterie met onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken en puzzels oplossen om te ontsnappen. Voor een unieke en interactieve ervaring bieden we ook spannende escape games aan, waarbij jullie de stad doorkruisen op zoek naar aanwijzingen en uitdagingen.

Wil je een stap verder gaan in de virtuele wereld? Dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jullie team! Stap in de virtual reality en werk samen aan uitdagende missies en spellen om jullie teamgeest en communicatievaardigheden te versterken. Of het nu gaat om een escape room, escape game of VR-uitje, bij Uitjesbazen staan samenwerking, plezier en avontuur altijd centraal. Kies het uitje dat bij jullie team past en beleef een onvergetelijke ervaring in Nieuwegein!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Nieuwegein en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.”

Immano
Maartje Vermeer
17 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Veenendaal

Bedrijfsuitje Veenendaal - Immano | Uitjesbazen

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Dribbel | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Nieuwegein met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nieuwegein en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Nieuwegein?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Nieuwegein!

Offerte aanvragen 0413-302773