fbpx

Teambuilding Rotterdam

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte uitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Rotterdam!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Rotterdam

Unieke teambuilding activiteiten in Rotterdam

Kiezen jullie voor een unieke teambuilding activiteiten, leuke bedrijfsuitjes of originele teamuitjes in Rotterdam? Dan zit je goed bij Uitjesbazen. Wij presenteren jullie dé ultieme manier om Rotterdam te leren kennen. Van een teamuitje met eten in Rotterdam centrum tot originele city games door hartje Rotterdam, waardoor je deze havenstad beter leert kennen. Geen saaie kookworkshops of langdurige stadswandelingen. Maar leuke en originele teambuilding spellen. Bekijk hieronder de populaire teambuilding activiteiten en inspireer jullie bedrijf, zodat er een onvergetelijke ervaring achterblijft!

Span Rotterdam & Uitjesbazen samen

Rotterdam en Uitjesbazen een gouden combinatie? Natuurlijk! Met een legio aan gelijkenissen is het onmogelijk om te zeggen van niet. Bijvoorbeeld: Rotterdam luistert naar veel namen, wij luisteren alleen naar Uitjesbazen. Nee wacht… hier klopt niks van. Herkansing; Rotterdam biedt talloze mogelijkheden voor teambuilding activiteiten en Uitjesbazen ook. Kijk dat klinkt beter! Combineer bijvoorbeeld een Wie is de Rat City game met de stad Rotterdam. Voltooi opdrachten, scoor punten en win! Maar pas op! Een van jullie saboteert de boel, maar wie? Ontdek Rotterdam gedurende dit waanzinnige stadsspel.

Tot slot: vernieuwing. Voor beiden een streven! Vernieuwende teambuilding spellen in combinatie met de vernieuwende stad waar de skyline constant verandert. Kortom: hét gouden duo!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat kost een teambuilding activiteit?

De prijzen van bedrijfsuitjes op locatie beginnen vanaf €29,50 p.p. Mocht er een diner aan een activiteit worden gekoppeld, lopen de kosten iets omhoog. Dit verschilt per bedrijfsuitje en ook het aantal deelnemers. Heb je een specifieke vraag over één bepaald bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit. Neem dan contact op met een van onze specialisten!

2. Kan je teambuilding activiteiten ook in andere steden spelen?

Zonder enige twijfel: JA! Jullie kiezen namelijk zelf de locatie en wij komen daar naartoe. Kiezen jullie een city game? Neem dan bijvoorbeeld Den Bosch, Maastricht, Utrecht of misschien zelfs wel 020. 😉

3. Een teambuilding activiteit op kantoor?

Voor een bedrijfsuitje op kantoor zijn er ook talloze mogelijkheden. Wij van Uitjesbazen raden quizzen, Escape Rooms en Virtual Reality op locatie aan voor bedrijfsuitjes op kantoor. Dit zijn namelijk enorm interactieve teambuilding spellen die je met veel collega’s makkelijk kunt spelen. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Scrol dan eens rustig door ons uitjesoverzicht.

Recensies

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Teambuilding Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Moorddiner
Teambuilding Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

”Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Er hadden alleen nóg meer prijzen moeten zijn, helaas zelf niet gewonnen. 😉 ”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Teambuilding Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

”Super bedankt voor de geslaagde middag!”

Gemeente Rotterdam
Nicky Snoeij
25 personen
Moordspel aan tafel
Teambuilding Rotterdam

Image

”Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Teambuilding Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

”Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Quaranteambuilding
Teambuilding Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

”We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over opties voor teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Moorddiner
Teambuilding Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Rotterdam!

Offerte aanvragen0413-302773