fbpx

Teambuilding Zoetermeer

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit voor jullie teamuitje in Zoetermeer? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Zoetermeer.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Zoetermeer

Dé beste teambuilding activiteiten in Zoetermeer

Zoetermeer is een prachtige plaats gelegen in Zuid-Holland. In deze stad zijn talloze mogelijkheden voor jullie activiteit. Tijdens een van onze stadsspellen wandel je langs de vele highlights die de binnenstad te bieden heeft. Ook bieden wij teambuilding activiteiten aan op locatie naar jullie keus. Denk hierbij aan de Escape Room op locatie, de Pubquiz of Het Moorddiner.

Genoeg te beleven in Zoetermeer

Kiezen jullie voor een actief uitje in de binnenstad of juist een uitje op kantoor? Alles is mogelijk, niks is voor ons te gek!

Zo hebben wij een breed aanbod aan: stadsspellen, Escape Games en Quizzen. Wij lichten graag een aantal activiteiten kort toe.

Race door Zoetermeer heen tijdens Crazy 88 en voer zoveel mogelijk opdrachten uit. Let wel op: de opdrachten worden steeds gekker.

Tijdens de Ik hou van Holland Quiz komen onze enthousiaste begeleiders naar jullie locatie. Tijdens deze quiz komt alles over Nederland aan bod. Wees dus goed voorbereid!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Zoetermeer met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zoetermeer. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zoetermeer!

Offerte aanvragen 0413-302773