fbpx

Teambuilding Dordrecht

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit voor jullie teamuitje in Dordrecht? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Dordrecht.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Dordrecht

Dé beste teambuilding activiteiten in Dordrecht

Uitjesbazen organiseert hét perfecte uitje voor jullie. Van doldwaze stadsspellen tot spannende Escape Rooms. En van gezellige Bingoshows tot dé leukste Quizzen. Met ons ruime aanbod van meer dan 25+ activiteiten is de keuze enorm. Jullie uitje binnen of buiten? Neem gerust contact op met een van onze Salesbazen voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat valt er te beleven in Dordrecht?

Keuzes in overvloed. Waar ligt jullie interesse? In een activiteit buiten in de binnenstad of juist een activiteit binnen op locatie naar keuze?

Met onze stadsspellen beleef je de stad op een totaal nieuwe manier. Tijdens Wie is de Rat voer je spannende opdrachten uit, terwijl jullie langs de highlights van Dordrecht wandelen.

Liever een activiteit op kantoor, café of andere gekozen locatie? Jullie noemen de locatie, wij regelen de rest. Lachen jullie graag? Dan is Ik hou van Holland of de Quizshow Deluxe het ideale uitje voor jullie.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Dordrecht met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dordrecht. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuildingsactiviteit nabij Dordrecht?

Geen probleem. Zo worden onze activiteiten ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Dordrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773