fbpx

Teambuilding Dordrecht

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Dordrecht? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Dordrecht

Een waanzinnig teamuitje in Dordrecht

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een unieke en verfrissende teambuilding ervaring in Dordrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze uitdagende en interactieve activiteiten zorgen we voor een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding voor jouw team.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding in Dordrecht met Uitjesbazen! Onze escape rooms zijn ontworpen om de samenwerking en communicatie van je team naar een hoger niveau te tillen. Werk samen om puzzels op te lossen, geheimen te ontrafelen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een meer interactieve ervaring bieden onze escape games de perfecte mix van teambuilding en avontuur.

Ga op een uitdagende missie waarbij je samen met je team aanwijzingen moet verzamelen, codes moet kraken en mysteries moet oplossen om het ultieme doel te bereiken. Wil je een unieke en futuristische teambuilding ervaring? Stap dan in de wereld van virtual reality met onze VR-uitjes. Werk samen in virtuele werelden, ga de strijd aan in multiplayer games en ervaar een ongekende mate van samenwerking en plezier. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, onze teambuilding activiteiten in Dordrecht zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij teamspirit en plezier centraal staan. Ontdek nu ons diverse aanbod en boek jouw ultieme teambuilding avontuur bij Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Dordrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding activiteit Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Teambuilding activiteit Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Dordrecht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dordrecht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Dordrecht?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Dordrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773