fbpx

Teambuilding Den Haag

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Den Haag? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Den Haag

Een waanzinnig teamuitje in Den Haag

Ben je op zoek naar een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je samen met je team deelneemt aan spannende en uitdagende activiteiten die zorgen voor een hechte band en onvergetelijke herinneringen. Heb jij even geen originele ideeën of inspiratie voor een unieke teambuilding activiteit? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes.

Kies jouw favoriete activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we ook in Den Haag een breed aanbod aan teambuilding uitjes. Deze activiteiten zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Stap in de wereld van mysterie en spanning met onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Communicatie en samenwerking is hier essentieel.

Verbeter jullie teambuilding

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij je op verschillende locaties in Den Haag missies voltooit en raadsels oplost met behulp van smartphones. Als jullie op zoek zijn naar een innovatieve en futuristische ervaring, kunnen jullie kiezen voor onze Virtual Reality (VR) uitjes, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samen uitdagende opdrachten en spellen aangaan. Welk teambuilding uitje je ook kiest, met Uitjesbazen in Den Haag beleef je een avontuur vol teamwerk, spanning en plezier.

Escape room op locatie | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Plezier op iedere locatie

Graag in Den Haag of een stad rondom Den Haag een activiteit boeken? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Willen jullie ergens in een stadscentrum, vergaderruimte of in jullie favoriete restaurant een activiteit spelen? Bij ons kan het allemaal.

Binnen en buiten activiteiten

Last van het Hollandse weer? Probeer een van onze gezellige maar zeker ook spannende binnenactiviteiten. Schijnt het zonnetje buiten? Ga dan lekker buiten op pad met onze actieve outdoor activiteiten. Dus zon of regen? Wij bieden altijd genoeg geschikte teambuilding activiteiten.

Teambuilding activiteiten - uitjes | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Den Haag

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Den Haag

Bedrijfsuitje Veendam - Royal HaskoningDHV | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Den Haag met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Haag en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Den Haag?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Den Haag!

Offerte aanvragen 0413-302773