fbpx

Teambuilding Den Haag

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Den Haag!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Den Haag

Leuke én originele teambuilding activiteiten in Den Haag

Zijn jullie de standaard bedrijfsuitjes ook een beetje beu? Alweer een kookworkshop of gaan jullie voor de derde keer lasergamen in Den Haag? Vanaf nu niet meer. Met ons brede scala aan bedrijfsuitjes, teamuitjes of teambuilding spellen in Den Haag wordt jullie teambuilding activiteit een ervaring om nooit te vergeten! Uitjesbazen verzorgt leuke en originele teambuilding activiteiten op locatie naar keuze. Van een escape room op locatie tot een moorddiner aan tafel in een restaurant naar keuze. Samen met onze vele partners regelen wij dé ideale plek voor jullie.

Uitjesbazen gaat in zee met Den Haag

Wij van Uitjesbazen werken samen met veel horecagelegenheden in Den Haag en Scheveningen. Wij regelen voor jullie de beste en leukste locaties in Den Haag. De keuze is reuze. Den Haag, Scheveningen en Uitjesbazen verzorgen alles op maat. Wat, waar en wanneer jullie maar willen.

Een Virtual Reality diner aan het strand? Een pubquiz of Gek op Holland quiz op kantoor? Zelfs een Crazy 88 door de culturele binnenstad van Den Haag. Uitjesbazen vervult jullie wensen maar al te graag. Onze slogan “Wij zetten de kroon op jullie bedrijfsuitje” wordt zeker een eer aangedaan. Benieuwd naar al de mogelijkheden? Bekijk dan even rustig ons uitjesoverzicht of neem contact op met een van onze specialisten.

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waarom is teambuilding belangrijk?

Het bouwen aan een hecht team zorgt voor onderling vertrouwen en heeft een positief effect op een team. Collega’s zullen zo eerder bereid zijn om elkaar te helpen. Het werkplezier en de creativiteit binnen de organisatie stijgt. Het communicatief vermogen gaat omhoog, waardoor er bijvoorbeeld minder vertraging wordt opgelopen. Kortom, teambuilding is nodig voor het optimaal presteren van een bedrijf.

Wat zijn leuke teambuilding activiteiten in Den Haag?

Leuke én originele teambuilding activiteiten zijn: Crazy 88 in Den Haag, Wie is de Rat in Den Haag of VR-teambuilding in Den Haag. Bij deze teambuilding spellen is het namelijk de bedoeling om samen te werken. Vooral tijdens een Crazy 88 leer je ieder collega beter kennen. De opdrachten die worden uitgevoerd zijn tevens hilarisch en zo ontdek je direct je gekste collega!

Kan je een teambuilding activiteit combineren met een diner in Den Haag?

Goed idee! Wij bieden een escape diner, virtual reality diner en moorddiner aan in Den Haag. Tussen de gangen door komt er een begeleider aan tafel met de benodigde attributen. Dit keer zijn er dus geen saaie, lange wachttijden op het volgende gerecht. Maar je beleeft een spannend avontuur, terwijl je nog lekker aan het nagenieten bent van het overheerlijke eten.

Voor als je alle diner games nog eens rustig bekijken.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Den Haag

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Den Haag

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Den Haag

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Den Haag!

Offerte aanvragen 0413-302773