fbpx

Teambuilding Leiden

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Leiden? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Leiden

Organiseer een leuke activiteit met collega’s

Ben je klaar om jouw teambuilding naar een hoger niveau te tillen? Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol avontuur, teamuitdagingen en heel veel plezier in het prachtige Leiden. Ontdek samen met je collega’s de historische charme van deze bruisende stad en versterk jullie teamgeest als nooit tevoren.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen in Leiden bieden we een scala aan spannende en uitdagende teambuilding uitjes die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Duik in de wereld van mysterie en samenwerking met onze meeslepende escape rooms, waarin jullie als team moeten puzzelen, samenwerken en logisch nadenken om te ontsnappen binnen de tijd. Voor een moderne twist bieden we ook interactieve escape games waarbij de stad Leiden als jullie speelveld dient. Ontdek de historische straten, los raadsels op en werk samen om de missie te volbrengen.

Voor een adembenemende virtual reality-ervaring kunnen jullie kiezen uit verschillende VR-uitjes waarin jullie als team de meest uitdagende avonturen beleven, van het verkennen van virtuele werelden tot het oplossen van complexe puzzels. Welk teambuilding uitje je ook kiest, Uitjesbazen zorgt ervoor dat jullie samenwerken, communiceren en elkaar beter leren kennen op een unieke en boeiende manier.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leiden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding activiteit Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Teambuilding activiteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Teambuilding activiteit Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Leiden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leiden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Leiden?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Leiden!

Offerte aanvragen 0413-302773