fbpx

Teambuilding Zuid-Holland

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zuid-Holland!

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

Image

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Zuid-Holland

Dé leukste teambuilding activiteiten in Zuid-Holland

Den Haag, Leiden, Rotterdam. Allemaal mooie plaatsen in het prachtige Zuid-Holland. Deze steden zijn uiteraard ook uitermate geschikt voor een teambuildingactiviteit voor jou en je collega’s. Bij Uitjesbazen bieden wij deze ervaringen aan in verschillende manieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Escape room op locatie. In deze teambuildingactiviteit moeten jullie samen werken om te ontsnappen van de maffia.

Samen met je collega’s in Zuid-Holland

Wij komen overal in Zuid-Holland. Willen jullie een gave city game doen in het centrum van Rotterdam, of een quiz spelen in een gezellig café in Den Haag? Het kan allemaal. Heb je wat hulp nodig met het uitzoeken van het ideale uitje voor jou en je collega’s? Hieronder hebben we een van onze beste uitjes kort uitgelicht.

Ga op pad in het centrum van een stad in een echte “Wie is de Mol” ervaring. Wie is de Rat is het spel waar teambuilding en strijd in het gareel staan. Jullie moeten namelijk samenwerken om de meest uitdagende opdrachten te voltooien. Maar let op: In elk team zit een rat. Zijn of haar doel is om het team te saboteren. Weten jullie de verrader aan te wijzen?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Wij komen overal in de provincie Zuid-Holland en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

1. Is het teambuildingactiviteit Binnen of Buiten?

Wij bieden zowel uitjes binnen als buiten aan. Dus maak je geen zorgen om het weer. Wij zorgen er voor dat jullie uitje op een comfortabele manier verloopt!

2. Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Zuid-Holland mogelijk

Onze teambuilding activiteiten zijn allemaal met een speciale formule in elkaar gezet en kunnen gespeeld worden met een oneindig aantal mensen. Roep dus iedereen bij elkaar voor het leukste uitje van het jaar!

3. Is een van onze teambuildingactiviteiten te combineren met een Borrel?

Jazeker! Al onze activiteiten zijn te combineren met een lunch, diner of borrel. Wij werken namelijk samen met verschillende horeca gelegenheden in Zuid-Holland.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Zuid-Holland

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Zuid-Holland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Zuid-Holland

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zuid-Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773