Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Op pad in het mooie Scheveningen

Zijn jij en je team klaar voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Scheveningen? Duik met ons in de dynamiek van deze bruisende kustplaats en ontdek hoe teamwork, plezier en avontuur samenkomen voor een dag vol spannende uitdagingen en onvergetelijke herinneringen.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Scheveningen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de vele mogelijkheden voor teambuildinguitjes in Scheveningen bij Uitjesbazen! Laat je team samenwerken en hun probleemoplossende vaardigheden testen in onze uitdagende escape rooms.

Of ga de strijd aan in onze adrenaline-pompende escape games, waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontsnappen. Voor een unieke en meeslepende ervaring kun je kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij je teamleden worden ondergedompeld in virtuele werelden vol avontuur en uitdagingen. Samen zorgen deze teambuildingactiviteiten voor een onvergetelijk en versterkend uitje aan de prachtige kust van Scheveningen!

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Scheveningen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie
Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Scheveningen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding in Scheveningen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!