fbpx

Groepsactiviteit Heerenveen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Heerenveen? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Heerenveen

Ben je op zoek naar een activiteit in Heerenveen?

Zoek je al even naar een leuke groepsactiviteit in Heerenveen, maar ben je ook iemand van ‘elf steden‘, dertien ongelukken? Dan kun je de hulp van Uitjesbazen goed gebruiken. Onze collega’s kijken graag met je mee naar hoe we jouw bedrijfsuitje kunnen laten slagen. Dat gaat ongetwijfeld goedkomen, want met onze jarenlange ervaring gaan we altijd voor een gouden plak!

Ontspannen Ontsnappen!

Met de teamuitjes van Uitjesbazen is ontspanning uit den boze. Zéker niet met de verschillende (indoor) escape games die we aanbieden. Bijvoorbeeld De Maffia Gijzeling. Voor dit uitje bouwen onze begeleiders een ruimte naar keuze om tot een uitdagende gethematiseerde escape room. Laat je gijzelen door de Italiaanse Maffia en ontsnap pas wanneer jullie 1 miljoen euro aan losgeld aan de criminelen met bivakmuts (escape-acteurs) kunnen overhandigen. Een spannende uitdaging waarbij samenwerking en communicatie belangrijk zijn. Kortom: de ideale teambuilding-activiteit.

Neem gerust contact met ons op voor advies of inspiratie. Ons uitjesaanbod is uitgebreid, dus wij durven wel te zeggen dat er iets tussen moet zitten wat je aanspreekt! 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Heerenveen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Heerenveen!

Offerte aanvragen 0413-302773