fbpx

Groepsactiviteit Heerenveen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Heerenveen? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Heerenveen

Een activiteit organiseren in Heerenveen

Welkom in het bruisende Heerenveen, waar plezier en avontuur samenkomen in onze geweldige groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een teambuildingsevenement, een gezellige dag met vrienden of een uniek uitje met je familie, bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres. Laat je verrassen door ons diverse aanbod van spannende en interactieve activiteiten die zorgen voor onvergetelijke herinneringen in het prachtige Heerenveen.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten in Heerenveen en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur met Uitjesbazen! Ga de strijd aan in onze interactieve city games, waarbij je op unieke wijze de stad verkent en uitdagende opdrachten voltooit. Voor de liefhebbers van spanning en puzzels hebben we uitdagende escape rooms die je brein tot het uiterste zullen testen.

En voor een ultieme virtual reality-ervaring bieden we diverse VR workshops waarin je wordt ondergedompeld in een digitale wereld vol wonderen. Ontdek Heerenveen op een geheel nieuwe manier met Uitjesbazen en creëer onvergetelijke herinneringen met jouw groep!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Heerenveen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Heerenveen!

Offerte aanvragen 0413-302773