Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ben je op zoek naar een activiteit in Heerenveen?

Zoek je al even naar een leuke groepsactiviteit in Heerenveen, maar ben je ook iemand van ‘elf steden‘, dertien ongelukken? Dan kun je de hulp van Uitjesbazen goed gebruiken. Onze collega’s kijken graag met je mee naar hoe we jouw bedrijfsuitje kunnen laten slagen. Dat gaat ongetwijfeld goedkomen, want met onze jarenlange ervaring gaan we altijd voor een gouden plak!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Heerenveen.

Ontspannen Ontsnappen!

Met de teamuitjes van Uitjesbazen is ontspanning uit den boze. Zéker niet met de verschillende (indoor) escape games die we aanbieden. Bijvoorbeeld De Maffia Gijzeling. Voor dit uitje bouwen onze begeleiders een ruimte naar keuze om tot een uitdagende gethematiseerde escape room. Laat je gijzelen door de Italiaanse Maffia en ontsnap pas wanneer jullie 1 miljoen euro aan losgeld aan de criminelen met bivakmuts (escape-acteurs) kunnen overhandigen. Een spannende uitdaging waarbij samenwerking en communicatie belangrijk zijn. Kortom: de ideale teambuilding-activiteit.

Een groot aanbod aan unieke uitjes

Neem gerust contact met ons op voor advies of inspiratie. Ons uitjesaanbod is uitgebreid, dus wij durven wel te zeggen dat er iets tussen moet zitten wat je aanspreekt! 🙂

Heerenveen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Heerenveen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Heerenveen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Heerenveen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Heerenveen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Heerenveen?

Onze groepsactiviteit worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Heerenveen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!