fbpx

Groepsactiviteit Drachten

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Drachten? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Drachten

Een activiteit organiseren in Drachten

Welkom in het bruisende Drachten, waar de mogelijkheden voor groepsactiviteiten eindeloos zijn! Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke teambuildingactiviteit, een creatieve workshop of een gezellig spelprogramma, in Drachten ben je aan het juiste adres. Laat Uitjesbazen je gids zijn in deze veelzijdige stad vol plezier en vermaak!

Altijd een te gekke activiteit

Drachten, een stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Ga op avontuur met onze spannende city games, waarbij je het centrum van Drachten verkent en uitdagende opdrachten voltooit om als winnaar uit de bus te komen.

Voor de liefhebbers van puzzels en mysteries hebben we een aantal meeslepende escape rooms, waar je je logica en teamwork kunt testen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. En voor degenen die hun kennis willen laten zien, hebben we boeiende quizzen waarin teams het tegen elkaar opnemen in een race tegen de klok. Of je nu wilt puzzelen, speuren of quizzen, in Drachten wachten er unieke en onvergetelijke groepsactiviteiten op je bij Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Drachten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Drachten met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drachten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Drachten?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Drachten!

Offerte aanvragen 0413-302773