fbpx

Groepsactiviteit Dokkum

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Dokkum? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Dokkum

Een activiteit organiseren in Dokkum

Welkom in Dokkum, de pittoreske stad gelegen in het prachtige Friesland! Ontdek samen met Uitjesbazen de unieke groepsactiviteiten die deze historische stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een spannende speurtocht, een creatieve workshop of een teambuilding activiteit, Dokkum biedt een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke groepservaring.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de bruisende stad Dokkum op een unieke manier met onze spannende city games. Speur door de historische straatjes en pleinen terwijl je samen met je team raadsels oplost en uitdagende opdrachten volbrengt. Voor de liefhebbers van spanning en sensatie hebben we ook uitdagende escape rooms waar je gezamenlijk moet puzzelen, samenwerken en slimme beslissingen moet nemen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Wil je liever je kennis testen en je competitieve kant laten zien?

Dan zijn onze interactieve quizzen perfect voor jou! Strijd tegen andere teams en beantwoord vragen over uiteenlopende onderwerpen in een gezellige en dynamische setting. Of je nu gaat voor avontuur, mentale uitdaging of een gezonde dosis competitie, in Dokkum vind je de ideale groepsactiviteit voor een onvergetelijke ervaring.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Dokkum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dokkum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Dokkum?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Dokkum!

Offerte aanvragen 0413-302773