fbpx

Groepsactiviteit Leeuwarden

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Leeuwarden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Leeuwarden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Leeuwarden

Leuke groepsactiviteit in Leeuwarden

Zijn jullie van plan om een groepsactiviteit in Leeuwarden te organiseren? Dan biedt Uitjesbazen de perfecte helpende hand. Tijdens het spelen een van onze stadsspellen ga je versteld staan van het prachtige Leeuwarden. De knusse straatjes van deze Friese hoofdstad laten jullie haar historische verleden beleven. Evenals de romantische grachten die jullie spontaan verliefd laten worden op deze stad. Dus willen jullie deze stad ontdekken met sensationele opdrachten tijdens een Crazy 88 Deluxe? Of beleven jullie liever een spannend avontuur met Escape the City? Kies jullie gewenste groepsactiviteit en datum, dan regelen wij de rest. Tot snel!

Groepsactiviteiten op dé perfecte locatie

Groepsactiviteiten op kantoor of in de kantine? Met een Pubquiz jullie kantoor op stelten zetten. Met een Foute Bingoshow maken we er één groot feest van in de kantine! Geen saaie langdurige bingo. Maar stoer, hip en ZO FOUTTT! Liever een groepsactiviteit in een restaurant of café? Onder het genot van een hapje en een drankje dé leukste groepsactiviteiten spelen. Kies bijvoorbeeld voor een Moorddiner. Los een moord op tussen de gangen door. Maar zorg ervoor dat je er niet te lang over doet. Toetje op? TE LAAT! De dader is ontsnapt en gaat vrijuit.

Wil je nog meer informatie over een van onze groepsactiviteiten? Neem dan gerust contact op met een van onze salesbazen. Zij helpen je graag verder!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Leeuwarden en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 😉

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten georganiseerd worden?

Overal en nergens. Letterlijk!

Wil je dat de groepsactiviteit georganiseerd wordt bij jullie op kantoor? Geen probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor Virtual Reality op locatie, de Ik hou van Holland Quiz of het moordspel. Maar wat als jij wil dat de activiteit plaatsvindt in een café of kroeg? Geen probleem. Op een parkeerplaats? Geen probleem. Bij jullie thuis? Geen probleem. De top van een flatgebouw? We hebben onszelf wel duidelijk gemaakt zo… Check vooral even al onze bedrijfsuitjes voor de mogelijke groepsactiviteiten!

3. Wat kun je doen met een grote groep in Leeuwarden?

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Leeuwarden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Leeuwarden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Leeuwarden

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Leeuwarden!

Offerte aanvragen0413-302773