Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een onvergetelijke activiteit in Leeuwarden

Willen jij en je collega’s Leeuwarden op stelten zetten tijdens een leuke groepsactiviteit? Dat klinkt als een uitstekend plan! De hoofdstad van Friesland leent zich hier perfect voor. Ons aanbod aan bedrijfsuitjes is zeer gevarieerd, met sportieve uitjes als de Highland Games en binnenactiviteiten als een Foute Bingoshow. We durven wel te zeggen: voor ieder wat wils! 😉

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Leeuwarden.

Laat de leeuw in je los in Leeuwarden

Heb jij de kracht in je om de Highland Games te winnen van je collega’s? In deze buitenactiviteit waan je je voor even niet in Ljouwert, maar in de Schotse Hooglanden. Inclusief kilt natuurlijk! Minder sportief aangelegd? Geen probleem, brul dan als een Hollandse leeuw in onze populaire quiz Gek op Holland. Weet jouw team genoeg over Nederland om de winst in de wacht te slepen?

Lekker eten tijdens je uitje? Het kan!

Op zoek naar totaal iets anders? Misschien dat het moorddiner dan wat je zoekt: dé combinatie van een spannende escape game en lekker eten. Tussen de gangen door assisteer je rechercheur Wout Boefs om een moord in het normaal zo vredelievende dorp Blüdhaven op te lossen. Welk team weet het snelst de dader, het moordwapen en het motief te achterhalen?

Leeuwarden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Leeuwarden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Leeuwarden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,7/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Leeuwarden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Leeuwarden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Leeuwarden?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Leeuwarden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!