fbpx

Groepsactiviteit Leeuwarden

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Leeuwarden? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Leeuwarden

Een activiteit organiseren in Leeuwarden

Welkom in Leeuwarden, de bruisende stad vol mogelijkheden voor onvergetelijke groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een teambuildingsevenement, een uitdagende speurtocht of een gezellige pubquiz, Uitjesbazen staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Duik in de rijke cultuur, historische bezienswaardigheden en gezellige sfeer van Leeuwarden, terwijl je samen met je groep geniet van spannende en vermakelijke activiteiten.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de diversiteit aan groepsactiviteiten die Leeuwarden te bieden heeft! Ga op avontuur met onze spannende city games en verken de prachtige straten en historische pleinen terwijl je uitdagende opdrachten en raadsels oplost.

Voor de liefhebbers van een adrenalinekick hebben we meeslepende escape rooms waar je samen met je team moet samenwerken om te ontsnappen uit uitdagende scenario’s. Wil je de nieuwste technologie ervaren? Dan zijn onze innovatieve VR workshops perfect voor jou! Stap in een virtuele wereld en geniet van interactieve en meeslepende ervaringen. Met Uitjesbazen beleef je gegarandeerd een onvergetelijke tijd vol teambuilding en plezier in Leeuwarden.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leeuwarden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Leeuwarden?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Leeuwarden!

Offerte aanvragen 0413-302773