fbpx

Groepsactiviteit Groningen

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Groningen? Bijvoorbeeld in de stad Groningen zelf of Hoogezand? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Groningen

Ludieke groepsactiviteiten in Groningen

Ga je naar het Noorden? Of ben je er al? Combineer je verblijf dan met een groepsactiviteit in Groningen. Deze misstaat in ieder geval nooit! Van stadsspellen door de bruisende straten van Groningen of Veendam tot escape games en originele quizzen op locatie naar keuze. Samenwerken, lachen en stressen! Uitjesbazen is van alle markten thuis. De keuze is reuze en volledig aan jullie. Kies je gewenste stad of locatie, kies je ideale groepsactiviteit en laat je verrassen. Maar één ding is sowieso zeker, het zal een groepsactiviteit worden die jullie niet gaan vergeten!

Groepsactiviteiten door heel Groningen

Willen jullie op pad in Groningen? Stadsspellen spelen in de knusse straatjes van de hoofdstad? Voltooi dé gekste opdrachten tijdens een Crazy 88 Deluxe. Of vind de moordenaar in Stadskanaal tijdens een Escape the City. Laat je kantoor ombouwen tot heuse escape room in Hoogezand. Ervaar de spannendste Escape Room op locatie van Nederland in jullie kantoor! Liever een groepsactiviteit waarbij jullie dubbel liggen van het lachen? Een Foute Bingoshow in Veendam of Gek op Holland Quiz in Winschoten? Wij verzorgen alle groepsactiviteiten van a tot z en van Groningen tot Maastricht! Kies de gewenste locatie en dan zien we jullie daar. 😉

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Groningen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Groningen.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is het mogelijk een escape game te spelen in Groningen?

Dat kan zeker! We hebben zelfs meerdere opties hiervoor. We hebben stadsspellen, die je in de open lucht speelt, zoals een Escape the City. Daarnaast kunnen we ook een escape room bouwen op een locatie in Groningen naar keuze! Dit zijn bijvoorbeeld de Escape Room op locatie en The Hack Game. Liever een escape game tijdens een hapje of een drankje? Kies dan voor een Moorddiner of Escape diner.

2. Hoelang duurt een groepsactiviteit?

Per groepsactiviteit staat aangegeven hoe lang het uitje ongeveer duurt. Dit is een indicatie. De ene groepsactiviteit duurt natuurlijk langer dan de ander. En als jullie het langer of korter willen, dan is dat altijd bespreekbaar!

3. Hoeveel kost een groepsactiviteit in Groningen?

Dit verscheelt per groepsactiviteit en of je begeleiding nodig hebt. Bij iedere groepsactiviteit staat aangegeven hoeveel het uitje kost per persoon. Wil jij een specifiek bedrag? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Recensies

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Veendam

Image

Het was fantastisch!

Vana Events BV
Robert Duursma
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Appingedam

Image

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Gek op Holland Quiz
Groepsactiviteit Groningen

Image

”Het was een geslaagde avond gisteren!”

Rijksuniversiteit Groningen
Charissa Smit
13 personen
Quaranteambuilding
Groepsactiviteit Groningen

Image

”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!”

Waterbedrijf Groningen
Nienke Nauta
11 personen
Quaranteambuilding
Groepsactiviteit Groningen

Image

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Groningen!

Offerte aanvragen0413-302773