Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Stadskanaal

Welkom in Stadskanaal, waar avontuur en plezier samenkomen! Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan groepsactiviteiten die speciaal zijn ontworpen om jullie teamuitje in Stadskanaal onvergetelijk te maken. Of jullie nu op zoek zijn naar een uitdagende escape room, een spannende speurtocht door de stad of een creatieve workshop, wij zorgen ervoor dat jullie een dag vol teamwork, lachen en gezelligheid beleven.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteit in Stadskanaal.

Altijd een te gekke activiteit

Stap in de bruisende wereld van Stadskanaal en ontdek onze diverse groepsactiviteiten die jullie uitje naar een hoger niveau tillen! Ga de uitdaging aan met onze spannende city games, waarin jullie in teams de stad verkennen en mysteries ontrafelen terwijl de adrenaline door jullie aderen stroomt. Voor de liefhebbers van breinbrekende puzzels hebben we meeslepende escape rooms, waar jullie samen moeten werken om te ontsnappen uit een intrigerende setting vol raadsels en geheimen.

En voor een unieke en futuristische ervaring bieden we boeiende VR workshops, waar jullie met behulp van virtual reality-technologie in verschillende werelden kunnen stappen en samen nieuwe avonturen kunnen beleven. Of het nu gaat om teamwork, spanning of creativiteit, bij Uitjesbazen vinden jullie de perfecte groepsactiviteit in Stadskanaal!

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in Stadskanaal

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Stadskanaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in Stadskanaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Stadskanaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Stadskanaal?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Stadskanaal!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!