Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Appingedam

Welkom in Appingedam, de ideale bestemming voor spannende groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een teambuildinguitje, een gezellige dag met vrienden of een unieke ervaring met je collega’s, hier vind je het allemaal. Ontdek de historische charme van deze prachtige stad terwijl je deelneemt aan uitdagende spellen en avonturen die speciaal zijn ontworpen om de banden te versterken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Appingedam.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de opwindende groepsactiviteiten in Appingedam en maak je klaar voor een dag vol plezier en avontuur! Verken de stad tijdens een interactieve citygame, waarbij teams tegen elkaar strijden om punten te verdienen en raadsels op te lossen. Of test je vaardigheden en strategisch denken tijdens een spannende escaperoom-ervaring, waarbij je binnen een bepaalde tijd uit een uitdagende puzzel moet ontsnappen.

De historische bezienswaardigheden ontdekken

Voor de avonturiers is er zelfs een unieke outdooractiviteit waarbij je op een interactieve manier de historische bezienswaardigheden van Appingedam ontdekt. Kortom, er is voor elk wat wils en genoeg mogelijkheden om samen te werken, plezier te hebben en onvergetelijke momenten te beleven in deze prachtige stad. Boek vandaag nog je groepsuitje en laat Uitjesbazen je een onvergetelijke ervaring bezorgen!

Appingedam | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Appingedam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Appingedam mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Appingedam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,7/5 ★★★★★

Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Appingedam. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Appingedam en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Appingedam?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Appingedam!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!