Uitje aanvragen
25+ originele groepsactiviteiten
25+ originele groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Veendam

Welkom in Veendam, een bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een gezellig uitje met vrienden of een bedrijfsevenement, Veendam heeft voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de prachtige omgeving, de rijke geschiedenis en de diverse activiteiten die deze stad te bieden heeft. Met Uitjesbazen ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring vol plezier en samenwerking!

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteit in Veendam.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de spannende groepsactiviteiten die Veendam te bieden heeft! Ga de uitdaging aan met onze Escape Rooms op locatie, waarin je met je team puzzels en raadsels moet oplossen om te ontsnappen. Of kies voor de Wie is de Rat City Game, waarin je door de straten van Veendam opdrachten voltooit en tegelijkertijd de verrader binnen je team moet ontmaskeren.

Liever een unieke en innovatieve ervaring? Dan zijn onze VR Workshops perfect voor jullie! Stap in een virtuele wereld en beleef samen de meest indrukwekkende avonturen. Welke activiteit je ook kiest, Uitjesbazen zorgt voor een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding in Veendam!

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in Veendam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Veendam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in Veendam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veendam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Veendam?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Veendam!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!