Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Winschoten

Welkom in Winschoten, waar groepsactiviteiten en avontuurlijke uitdagingen samenkomen! Of je nu op zoek bent naar een spannende teambuildingervaring, een gezellige dag met vrienden of een onvergetelijk bedrijfsuitje, Uitjesbazen heeft voor elk wat wils.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteit in Winschoten.

Altijd een te gekke activiteit

In Winschoten biedt Uitjesbazen een scala aan groepsactiviteiten die zorgen voor spanning, teambuilding en onvergetelijke ervaringen. Duik in de wereld van de escape rooms en laat je brein kraken terwijl je samen met je team puzzels oplost en uitdagende raadsels ontrafelt. Of kies voor de adrenalinekick van onze escape games, waarbij je op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen en binnen een beperkte tijd de missie moet voltooien.

Voor een unieke en futuristische beleving kun je ook kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij je met behulp van virtual reality-technologie in een andere realiteit stapt en jezelf onderdompelt in spectaculaire avonturen. Wat je voorkeur ook is, bij Uitjesbazen ben je verzekerd van een geweldige groepsactiviteit vol spanning, samenwerking en plezier in het bruisende Winschoten.

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in Winschoten

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Winschoten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in Winschoten met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Winschoten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Winschoten?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Winschoten!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!