Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Alles kan in Friesland

Friesland, de provincie waar groepsactiviteiten en plezier hand in hand gaan! Of je nu de ultieme teambuildingervaring zoekt, een bedrijfsuitje wilt organiseren of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie wilt beleven, bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres. Ontdek Friesland als nooit tevoren en beleef samen met Uitjesbazen een onvergetelijke dag!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Friesland.

Ontdek Friesland met Uitjesbazen

Ontdek de veelzijdigheid van Friesland met onze onvergetelijke groepsactiviteiten die speciaal zijn ontworpen om jouw dag vol plezier en avontuur te maken! Verken de sfeervolle steden en pittoreske dorpen met onze spannende city games, waarbij teams tegen elkaar strijden in uitdagende opdrachten en raadsels. Voor degenen die houden van een adrenalinekick en mysterie bieden onze meeslepende escape rooms de ultieme uitdaging, waar je samen met je team moet ontsnappen uit een intrigerend scenario.

Stap in de wereld van VR

Voor een moderne en futuristische ervaring kun je kiezen voor onze VR Workshops, waar je jezelf kunt onderdompelen in een virtuele wereld vol games, simulaties en teamwork. Of je nu kiest voor een city game, escape room of VR Workshop, onze groepsactiviteiten in Friesland zorgen voor een dag vol plezier, teamwork en onvergetelijke momenten!

Friesland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Friesland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Friesland mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in de provincie Friesland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Friesland. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de provincie Friesland. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de groepsactiviteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Friesland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze groepsactiviteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Friesland!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!