fbpx

Groepsactiviteit Friesland

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Friesland? Bijvoorbeeld in Leeuwarden of Heereveen? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Friesland

Leuke groepsactiviteit in Friesland

Een groepsactiviteit in onze trots van het Noorden, Fryslân. De ideale provincie voor een origineel stadsspel. Sneek verkennen tijdens een Wie is de Rat City game. Scoor punten, vind de Rat en versla al je collega’s en teamgenoten! Of ben jij juist de Rat? Ben jij degene van dé meest onverwachte rattenstreken. Zet jij al jouw collega’s op het verkeerde been? Ontdek jullie vaardigheden en kennis over Sneek met dit unieke stadsspel. Of kiezen jullie juist voor een groepsactiviteit op locatie. Uitjesbazen organiseert de leukste quizzen en spelshows op kantoor, in een vergaderzaal of zelfs in de kantine. Neem snel contact op met een van onze salesbazen en ervaar de leukste groepsactiviteit van Nederland!

Groepsactiviteiten voor binnen en buiten

Uitjesbazen organiseert al meer dan 10 jaar groepsactiviteiten voor binnen en buiten. Van een stoere en spannende Escape Room op locatie tot sensationele Foute Bingoshow op elke gewenste locatie! Wij bouwen onze groepsactiviteiten op, zodat de uitjes op elke locatie gegeven kunnen worden. Hierdoor kan de groepsgrote tot wel 2.500 personen zijn. Al onze groepsactiviteiten zijn namelijk gemaakt op basis van competitief vermogen en plezier. Spelen met, maar ook tegen elkaar maakt onze groepsactiviteiten zo uniek. Dus wil je de strijd aan gaan in een stad naar keuze? Of kiezen jullie voor plezier op kantoor met een Pubquiz bijvoorbeeld. De keuze is reuze en volledig aan jullie.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Friesland met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Friesland en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 😉

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten georganiseerd worden?

Overal en nergens. Letterlijk!

Wil je dat de groepsactiviteit georganiseerd wordt bij jullie op kantoor? Geen probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor Virtual Reality op locatie, de Ik hou van Holland Quiz of het moordspel. Maar wat als jij wil dat de activiteit plaatsvindt in een café of kroeg? Geen probleem. Op een parkeerplaats? Geen probleem. Bij jullie thuis? Geen probleem. De top van een flatgebouw? We hebben onszelf wel duidelijk gemaakt zo… Check vooral even al onze bedrijfsuitjes voor de mogelijke groepsactiviteiten!

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Friesland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Friesland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Friesland

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Friesland!

Offerte aanvragen 0413-302773