fbpx

Groepsactiviteit Friesland

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Friesland? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Friesland

Een activiteit organiseren in Friesland

Welkom in het prachtige Friesland, waar groepsactiviteiten en plezier hand in hand gaan! Of je nu de ultieme teambuildingervaring zoekt, een bedrijfsuitje wilt organiseren of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie wilt beleven, bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres. Laat je betoveren door de schoonheid van Friesland terwijl je geniet van onze unieke en vermakelijke activiteiten die zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de veelzijdigheid van Friesland met onze onvergetelijke groepsactiviteiten die speciaal zijn ontworpen om jouw dag vol plezier en avontuur te maken! Verken de sfeervolle steden en pittoreske dorpen met onze spannende city games, waarbij teams tegen elkaar strijden in uitdagende opdrachten en raadsels. Voor degenen die houden van een adrenalinekick en mysterie bieden onze meeslepende escape rooms de ultieme uitdaging, waar je samen met je team moet ontsnappen uit een intrigerend scenario.

Voor een moderne en futuristische ervaring kun je kiezen voor onze VR Workshops, waar je jezelf kunt onderdompelen in een virtuele wereld vol games, simulaties en teamwork. Of je nu kiest voor een city game, escape room of VR Workshop, onze groepsactiviteiten in Friesland zorgen voor een dag vol plezier, teamwork en onvergetelijke momenten!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Friesland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Friesland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Friesland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Friesland?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Friesland!

Offerte aanvragen 0413-302773