Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Verken de betoverende highlights van de Biesbosch

Stap uit je comfortzone en duik in een wereld vol avontuur in de Biesbosch! Ontdek samen met je team de ongerepte natuur en de verborgen schatten van dit prachtige gebied tijdens onze opwindende groepsactiviteiten. Van spannende stadsspellen tot uitdagende escape rooms, er is voor elk team wat wils. Klaar om de banden te versterken, grenzen te verleggen en onvergetelijke herinneringen te creëren? Ontdek de Biesbosch op een manier die je nooit zult vergeten!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in de Biesbosch.

Avontuurlijke groepsactiviteiten in de Biesbosch

Stap samen met je team in de betoverende wereld van de Biesbosch en ervaar een buitengewone groepsactiviteit vol avontuur en teambuilding. Van intrigerende stadsspellen tot uitdagende escape games, onze activiteiten beloven niet alleen plezier maar ook de kans om de banden binnen je team te versterken.

Gegarandeerd een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Laat de natuurlijke pracht van de Biesbosch dienen als het decor voor jouw volgende onvergetelijke groepsactiviteit. Ontdek, geniet en creëer samen met je collega’s herinneringen die een blijvende impact zullen hebben op jullie teamspirit. Laat de Biesbosch je inspireren voor een dag vol lachen, uitdagingen en succesvol teamwork!

Biesbosch | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in de Biesbosch

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in de Biesbosch mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie groepsactiviteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in de Biesbosch. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
We komen zeker nog een keertje terug! “Onze host had de Bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!” Sanne Fraanje Breda – 18 personen Foute Bingo
Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Sylvia Kruithof Rotterdam – 40 personen Foute Bingo
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in de Biesbosch. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Biesbosch en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

De Biesbosch is een prachtig gebied voor onze activiteiten.

Zo worden onze groepsactiviteiten veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in de Biesbosch!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!