fbpx

Bedrijfsuitje Middelburg

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Middelburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Middelburg

Een (te) gekke dag in Middelburg

De historische stad Middelburg in Zeeland ontleent zich perfect voor een leuk bedrijfsuitje. Staat er een activiteit met je collega’s op de planning? En zijn jullie op zoek naar een mooie invulling voor jullie bedrijfsuitje? Dan helpen wij jullie maar al te graag. Al méér dan 10 jaar zijn wij namelijk dé baas in het organiseren van unieke bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een (te) gekke dag van!

Crazy 88 in het stadscentrum

Ren, hap, stap en vaar er desnoods op los in het stadscentrum van Middelburg. Met Crazy 88 Deluxe kiezen jullie voor een waanzinnig stadsspel. Beter gezegd: jullie kiezen voor een (te) gekke dag. In groepsverband worden jullie losgelaten in de stad. Je ziet de ene na de andere highlight. Mooi, toch? Jazeker, maar hiervoor zijn jullie niet in Middelburg. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen. Het is tijd om je collega’s beter te leren kennen. En dan bedoelen we écht te leren kennen.

4 levels van gekheid, 88 opdrachten en een originele jury. Denk jij creatiever dan je collega’s (ook wel rivalen genoemd) te zijn? Dit belooft een uitdagend bedrijfsuitje in Middelburg te worden. Durven jullie het aan? We dare you!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Middelburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Middelburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Middelburg?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Middelburg!

Offerte aanvragen 0413-302773