fbpx

Bedrijfsuitje Middelburg

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Middelburg ? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Middelburg

Een origineel bedrijfsuitje in Middelburg

De historische stad Middelburg ontleent zich perfect voor een leuk bedrijfsuitje. Staat er een activiteit met je collega’s op de planning? En zijn jullie op zoek naar een mooie invulling voor jullie bedrijfsuitje? Dan helpen wij jullie maar al te graag. Al méér dan 10 jaar zijn wij namelijk dé baas in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons gerust een belletje voor passend advies. Samen maken we er een (te) gekke dag van!

Maak kennis met Zeeland

In de provincie Zeeland heeft Middelburg voor iedereen wat moois te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de stad door middel van een waanzinnig stadsspel. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl jullie de verrader in het team proberen te ontrafelen bij Wie is de Rat. Lukt het jullie om de Rat te ontdekken nabij De Lange Jan, de Abdijtoren en de Kloveniersdoelen?

Daarnaast heeft Uitjesbazen nog meer stadsspellen in het repertoire als invulling voor jullie bedrijfsuitje in Middelburg. Je kan dan onder andere denken aan Crazy 88 Deluxe en Escape the City. Hebben jullie al een ruimte op kantoor of bij een horecagelegenheid gereserveerd? Dan kan het Moorddiner, een Foute Bingoshow of de Pubquiz op locatie natuurlijk niet ontbreken!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Middelburg met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Middelburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zeeland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zeeland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zeeland

Impressie bedrijfsuitje in Middelburg

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers op de vismarkt, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Middelburg!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Middelburg!

Offerte aanvragen0413-302773