fbpx

Bedrijfsuitje Middelburg

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Middelburg ? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Middelburg

Een origineel bedrijfsuitje in Middelburg

De historische stad Middelburg ontleent zich perfect voor een leuk bedrijfsuitje. Staat er een activiteit met je collega’s op de planning? En zijn jullie op zoek naar een mooie invulling voor jullie bedrijfsuitje? Dan helpen wij jullie maar al te graag. Al méér dan 10 jaar zijn wij namelijk dé baas in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons gerust een belletje voor passend advies. Samen maken we er een (te) gekke dag van!

Maak kennis met Zeeland

In de provincie Zeeland heeft Middelburg voor iedereen wat moois te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de stad door middel van een waanzinnig stadsspel. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl jullie de verrader in het team proberen te ontrafelen bij Wie is de Rat. Lukt het jullie om de Rat te ontdekken nabij De Lange Jan, de Abdijtoren en de Kloveniersdoelen?

Daarnaast heeft Uitjesbazen nog meer stadsspellen in het repertoire als invulling voor jullie bedrijfsuitje in Middelburg. Je kan dan onder andere denken aan Crazy 88 Deluxe en Escape the City. Hebben jullie al een ruimte op kantoor of bij een horecagelegenheid gereserveerd? Dan kan het Moorddiner, een Foute Bingoshow of de Pubquiz op locatie natuurlijk niet ontbreken!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welk bedrijfsuitje is geschikt voor teambuilding?

Al onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor teambuilding. Samenwerken, communiceren en natuurlijk lachen staan centraal in onze activiteiten. Wil je weten welke activiteit het beste aansluit bij jullie groep? Geef ons gerust een belletje. Wij denken graag met jullie mee, zodat de activiteit volledig aansluit bij jullie wensen.

2. Welk bedrijfsuitje wordt veel geboekt in Middelburg?

Stadsspellen zijn bij uitstek geschikt om Middelburg te ontdekken en zodoende de sfeer van de stad te proeven. Onze tip: Escape the City. 🙂

3. Voor hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje boeken?

Zoveel als jullie zelf willen natuurlijk! Heb je een bedrijfsuitje op het oog? Onze kantoorbazen zitten al te trappelen aan het bureau om jullie te voorzien van het beste advies!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Middelburg

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Middelburg

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Middelburg

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Middelburg!

Offerte aanvragen0413-302773