fbpx

Bedrijfsuitje Terneuzen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Terneuzen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Terneuzen

Het zuidelijkste eiland van Zeeland

Is er een bedrijfsuitje gepland op het zuidelijkste eiland van Zeeland? Terneuzen biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. En jullie boffen: wij verzorgen graag de activiteit. Ga op pad met je liefste collega’s en ervaar het centrum van Terneuzen als nooit tevoren. Wie is de Rat, Crazy 88 of Escape the City: wij staan al in de startblokken klaar. 🙂

Een bedrijfsuitje in Terneuzen

Met onze stadsspellen is niemand veilig in Terneuzen. Figuurlijk dan. Teambuilding, (ont)spanning en gezelligheid. Dit belooft een ochtend, middag of avond te worden om niet snel te vergeten. Afhankelijk van jullie keuze dan. Zijn jullie ready?

Wie is de Rat. Mol, kwal, saboteer of verraad erop los. Hoe je het ook wil noemen, 1 ding is zeker. Vertrouwen staat centraal. Maar wie kun je vertrouwen? En wie niet? Crazy 88. Ren, lach, wandel en struin rond. Lukt het jouw team om de meeste punten te scoren bij de uitdagende (lees: te gekke) opdrachten? Escape the City. Al speurend trekken jullie rond met argusogen en onderzoekende blikken. Wie heeft de moorden gepleegd? Kortom: voor iedere wens biedt Uitjesbazen een passend stadsspel in Terneuzen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Terneuzen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Terneuzen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Terneuzen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Terneuzen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Terneuzen!

Offerte aanvragen 0413-302773