fbpx

Bedrijfsuitje Terneuzen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Terneuzen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Terneuzen en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Terneuzen

Hét ideale bedrijfsuitje in Terneuzen

Staat er een bedrijfsuitje gepland op het zuidelijkste eiland van de provincie Zeeland? Terneuzen biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. En jullie boffen: wij verzorgen graag de invulling! Ga op pad met je liefste collega’s en ervaar het centrum van Terneuzen als nooit tevoren. Escape the City, Wie is de Rat of Crazy 88: Uitjesbazen staat al in de startblokken klaar. Ready, set and.. Go!

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Er is veel mogelijk voor de invulling van jullie bedrijfsuitje in Terneuzen. Dit geldt eveneens voor de locatie. Een bedrijfsuitje kan namelijk plaatsvinden in het centrum van de stad, in een horecagelegenheid naar keuze of gewoon op kantoor. Welke locatie jullie ook wensen, wij komen naar jullie toe! Dus, waar wachten jullie nog op? Organiseer een leuk bedrijfsuitje met je liefste collega’s. Zorgen jullie voor een goede stemming? Dan zorgen we voor een professionele begeleiding, een goed doordacht bedrijfsuitje én een flinke dosis enthousiasme. Kortom: gezamenlijk hebben we alle ingrediënten in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Terneuzen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Terneuzen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Terneuzen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Terneuzen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Terneuzen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Terneuzen

Impressie bedrijfsuitje in Terneuzen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Terneuzen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Wijs alle neuzen dezelfde richting op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Terneuzen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Terneuzen!

Offerte aanvrage0413-302773