fbpx

Bedrijfsuitje Terneuzen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Terneuzen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Terneuzen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Terneuzen

Hét ideale bedrijfsuitje in Terneuzen

Staat er een bedrijfsuitje gepland op het zuidelijkste eiland van de provincie Zeeland? Terneuzen biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. En jullie boffen: wij verzorgen graag de invulling! Ga op pad met je liefste collega’s en ervaar het centrum van Terneuzen als nooit tevoren. Escape the City, Wie is de Rat of Crazy 88: Uitjesbazen staat al in de startblokken klaar. Ready, set and.. Go!

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Er is veel mogelijk voor de invulling van jullie bedrijfsuitje in Terneuzen. Dit geldt eveneens voor de locatie. Een bedrijfsuitje kan namelijk plaatsvinden in het centrum van de stad, in een horecagelegenheid naar keuze of gewoon op kantoor. Welke locatie jullie ook wensen, wij komen naar jullie toe! Dus, waar wachten jullie nog op? Organiseer een leuk bedrijfsuitje met je liefste collega’s. Zorgen jullie voor een goede stemming? Dan zorgen we voor een professionele begeleiding, een goed doordacht bedrijfsuitje én een flinke dosis enthousiasme. Kortom: gezamenlijk hebben we alle ingrediënten in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Terneuzen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Zijn er genoeg dingen te beleven in Terneuzen?

Too many to count!

Natuurlijk moet wel iedereen zijn of haar goede humeur meenemen naar het uitje. Dan maken we er samen een toffe activiteit van. 🙂

2. Zijn er bedrijfsuitjes die jullie aanraden in Terneuzen?

Dit is afhankelijk van jullie wensen en voorkeuren. Wij maken daarom graag kennis met jullie. Dan weet je zeker dat jullie kiezen voor hét perfecte bedrijfsuitje in Terneuzen.

Ontsnap aan de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie, test je kennis over ons koude kikkerlandje in de Gek op Holland Quiz of help rechercheur Wout Boefs in het Moorddiner. Je kunt het zo gek niet bedenken of Uitjesbazen organiseert het uitje!

3. Is het mogelijk om een diner te boeken in combinatie met een bedrijfsuitje?

Yes, yes and yes.

In de nabije omgeving van Terneuzen, Zierikzee, Goes, Middelburg en Vlissingen werken wij samen met diverse horecagelegenheden. Hierdoor weten wij altijd wel een hotel, restaurant of café te vinden voor jullie vraag. Dus ja, een diner in combinatie met een bedrijfsuitje behoort altijd tot de mogelijkheden!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Terneuzen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Terneuzen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Terneuzen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Terneuzen!

Offerte aanvrage0413-302773