fbpx

Bedrijfsuitje Vlissingen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Vlissingen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Vlissingen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Vlissingen

Struin rond tijdens een bedrijfsuitje in Vlissingen

Vlissingen staat bekend om zijn schitterende boulevard. Maar deze prachtige stad heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Vlissingen? En willen jullie de stad ontdekken? Dan helpen wij jullie graag verder. Ervaar Vlissingen als nooit tevoren tijdens een waanzinnig stadsspel. Speur de verrader in jullie team op tijdens Wie is de Rat, zoek de moordenaar in Escape the City of haal dé gekste taferelen uit in Crazy 88. Niks is te gek en voor iedere gezelschap is er wat wils. Zijn jullie er klaar voor?

Een gezellige tijd met je collega’s

Een bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid voor een gezellige tijd met je collega’s. Samenwerken, communiceren en lachen. Een bedrijfsuitje kent alleen maar voordelen. 🙂

Zoeken jullie een leuke activiteit om Vlissingen te ontdekken? Begeef je nabij de boulevard, het standbeeld van Michiel de Ruyter en het Zeeuws Maritiem MuZeeuw tijdens een stadsspel. Hebben jullie al de beschikking over een gereserveerde ruimte? Bijvoorbeeld bij een horecagelegenheid? Maak het speciaal met een Pubquiz op locatie, de Foute Bingoshow of de Italiaanse Maffiagijzeling. Lukt het jullie om te ontsnappen bij deze Escape Room op locatie?

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Vlissingen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is Vlissingen geschikt voor een bedrijfsuitje?

Vlissingen is één van de trekpleisters van de provincie Zeeland. En daarom uitermate geschikt voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje. Trek erop uit met je collega’s en ontdek het pracht en praal van Vlissingen!

2. Welk bedrijfsuitje raden jullie aan?

Dit ligt natuurlijk volledig aan jullie groep. 🙂

Geef ons gerust een belletje voor passend advies en een offerte op maat. Onze kantoorbazen denken graag met jullie mee, zodat jullie dé perfecte invulling voor het bedrijfsuitje verkrijgen. Ongeacht datum en tijdstip!

3. Zijn de bedrijfsuitjes wel geschikt voor een grote groep?

Van 15 tot 1.000 personen, onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen. Wil je een persoonlijke touch aan jullie bedrijfsuitje toevoegen? Hoppa, dat doen we maar al te graag. Een persoonlijk tintje aan het bedrijfsuitje. Dat maakt het alleen maar gezelliger, toch? 😉

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Vlissingen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Vlissingen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Vlissingen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Vlissingen!

Offerte aanvragen0413-302773