fbpx

Bedrijfsuitje Vlissingen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Vlissingen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Vlissingen

Vlissingen, are you ready?

Vlissingen staat bekend om zijn schitterende boulevard. Maar deze prachtige stad heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Vlissingen? En willen jullie de stad ontdekken? Ervaar Vlissingen als nooit tevoren met een interactief stadsspel. Speur de verrader in jullie team op tijdens Wie is de Rat, zoek de moordenaar in Escape the City of haal te gekke fratsen uit in Crazy 88. Vlissingen, are you ready?

Kies voor een originele activiteit

Ontdek de prachtige stad Vlissingen tijdens ons bedrijfsuitje, waarbij we je een unieke en onvergetelijke ervaring bieden. Verken de rijke geschiedenis van deze kustplaats tijdens een interactieve stadswandeling, waarbij je langs historische bezienswaardigheden en charmante steegjes wordt geleid. Daag je collega’s uit voor een spannende speurtocht door de stad, waarbij teamwork en strategie cruciaal zijn om de opdrachten te voltooien.

Beleef een adrenalinekick tijdens een uitdagende outdoor activiteit, zoals een avontuurlijk Escape the City in de duinen of een gezamenlijke teambuildingactiviteit op het strand. Sluit de dag af met een gezellige borrel en een heerlijk diner in een van de sfeervolle restaurants die Vlissingen te bieden heeft. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Vlissingen tijdens dit bedrijfsuitje vol plezier, avontuur en teambuilding.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Vlissingen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Vlissingen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Vlissingen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Vlissingen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Vlissingen!

Offerte aanvragen 0413-302773