fbpx

Bedrijfsuitje Vlissingen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Vlissingen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Vlissingen en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Vlissingen

Struin rond tijdens een bedrijfsuitje in Vlissingen

Vlissingen staat bekend om zijn schitterende boulevard. Maar deze prachtige stad heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Vlissingen? En willen jullie de stad ontdekken? Dan helpen wij jullie graag verder. Ervaar Vlissingen als nooit tevoren tijdens een waanzinnig stadsspel. Speur de verrader in jullie team op tijdens Wie is de Rat, zoek de moordenaar in Escape the City of haal dé gekste taferelen uit in Crazy 88. Niks is te gek en voor iedere gezelschap is er wat wils. Zijn jullie er klaar voor?

Een uniek bedrijfsuitje met je collega’s

Een bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid voor een gezellige tijd met je collega’s. Samenwerken, communiceren en lachen. Een bedrijfsuitje kent alleen maar voordelen. 🙂

Zoeken jullie een leuke activiteit om Vlissingen te ontdekken? Begeef je nabij de boulevard, het standbeeld van Michiel de Ruyter en het Zeeuws Maritiem MuZeeuw tijdens een stadsspel. Hebben jullie al de beschikking over een gereserveerde ruimte? Bijvoorbeeld bij een horecagelegenheid? Maak het speciaal met een Pubquiz op locatie, de Foute Bingoshow of de Italiaanse Maffiagijzeling. Lukt het jullie om te ontsnappen bij deze Escape Room op locatie?

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Vlissingen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Vlissingen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Vlissingen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op dé beste bedrijfsuitjes in de buurt!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Vlissingen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Vlissingen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Vlissingen

Impressie bedrijfsuitje in Vlissingen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Vlissingen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak wat lekkers te snacken, maak een kop koffie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het altijd leuke Vlissingen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Vlissingen!

Offerte aanvragen0413-302773