fbpx

Bedrijfsuitje Zierikzee

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zierikzee? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zierikzee

Ontdek Zierikzee met een stadsspel

Gelegen in Zeeland heeft Zierikzee veel moois voor jou en je collega’s te bieden met een bedrijfsuitje. Zo zijn Escape the City, Wie is de Rat en Crazy 88 unieke spellen om het centrum van de stad te ontdekken. Voltooi opdrachten, scoor punten en probeer te winnen van je collega’s. Gaat het jouw team lukken om te winnen? Let’s find out!

Hier aan de Zeeuwse Kust

Wij Bløffen niet wanneer we zeggen dat we graag naar de Zeeuwse Kust komen. Sterker nog: Zierikzee is dé perfecte stad voor een mooi bedrijfsuitje. Daarom omarmen we deze prachtige omgeving. Op het strand, in een horecagelegenheid of gewoon een ruimte op kantoor. Wat zou je doen? Open je ogen en ga met je gezelschap aan de slag om het stadscentrum te ontdekken. Met Wie is de Rat is de “Mol” dichterbij dan ooit, Crazy 88 zorgt ervoor dat je niet zomaar naar de horizon kunt kijken en Escape the City laat menig vrouwen- en mannenharten sneller kloppen.

Maar onthoud: we doen wat we kunnen. Dit wordt een activiteit om niet snel te vergeten. Liefs uit Erp. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zierikzee en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Uitjesbazen. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. We zijn op afstand begeleid en kregen heldere instructies. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!”

Emergis, FACT Schouwen-Duiveland & Tholen
Amy Westerbeke
10 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Zierikzee

Bedrijfsuitje Zierikzee - Emergis | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz show deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)”

Hoppenbrouwers Techniek
Linda van Rijsbergen
50 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Hoppenbrouwers | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!”

Port of Moerdijk
M. van Wijnen
30 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Roosendaal

Bedrijfsuitje Roosendaal - Port of Moerdijk | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zierikzee met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zierikzee en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Zierikzee?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zierikzee!

Offerte aanvragen 0413-302773