fbpx

Bedrijfsuitje Zierikzee

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zierikzee? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zierikzee en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zierikzee

Hét ideale bedrijfsuitje in Zierikzee

Gelegen in Zeeland heeft Zierikzee voor jou en je collega’s zeker iets moois te bieden. Zo zijn Escape the City, Wie is de Rat en Crazy 88 leuke stadsspellen om het centrum van de stad te ontdekken. Voltooi opdrachten, scoor punten en probeer te winnen van je collega’s. Gaat het jouw team lukken om te winnen? Let’s find out! Boek snel een bedrijfsuitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes én personeelsuitjes!

Denk jij je collega’s goed te kennen?

Met een bedrijfsuitje beleef je een leuke tijd met je collega’s. Werk samen, verdeel taken en communiceer op de juiste wijze om andere teams te slim af te zijn. Denk jij al je collega’s goed te kennen? Ongetwijfeld dat je na het spelen van één van onze bedrijfsuitjes hier een passend antwoord op kunt geven. Maak het centrum van Zierikzee onveilig tijdens een stadsspel, beleef een interactieve vrijdagmiddagborrel op kantoor of reserveer een horecagelegenheid in de stad. De keuze is reuze en jullie mogen alles lekker zelf bepalen. Hoe vet?! Dus… waar wachten jullie nog op? Hierboven vinden jullie veel geboekte bedrijfsuitjes in Zierikzee. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen. 😉

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Zierikzee met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Zijn er genoeg dingen te doen in Zierikzee?

Te veel om op te noemen!

Het helpt natuurlijk wel als iedereen zijn of haar goede humeur meeneemt naar het bedrijfsuitje. Dan maken we er samen een gezellige dag van. 🙂

2. Zijn er bepaalde bedrijfsuitjes die jullie aanraden voor Zierikzee?

Dat hangt volledig van jullie wensen en voorkeuren af. Daarom maken we graag kennis met jullie. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor hét perfecte bedrijfsuitje in Zierikzee.

Ontsnap aan de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie, test je kennis over ons koude kikkerlandje in de Gek op Holland Quiz of help rechercheur Wout Boefs in het Moorddiner. Je kunt het zo gek niet bedenken of Uitjesbazen organiseert het bedrijfsuitje!

3. Is het mogelijk om een diner te boeken in combinatie met een bedrijfsuitje?

Kort gezegd: ja!

In de nabije omgeving van Zierikzee, Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen werken wij samen met diverse horecagelegenheden. Hierdoor weten wij altijd wel een hotel, restaurant of café te vinden voor jullie vraag. Dus ja, een diner in combinatie met een bedrijfsuitje behoort altijd tot de mogelijkheden!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zierikzee

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zierikzee

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zierikzee

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zierikzee!

Offerte aanvrage0413-302773