fbpx

Bedrijfsuitje Zierikzee

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zierikzee? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zierikzee en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zierikzee

Hét ideale bedrijfsuitje in Zierikzee

Gelegen in Zeeland heeft Zierikzee voor jou en je collega’s zeker iets moois te bieden. Zo zijn Escape the City, Wie is de Rat en Crazy 88 leuke stadsspellen om het centrum van de stad te ontdekken. Voltooi opdrachten, scoor punten en probeer te winnen van je collega’s. Gaat het jouw team lukken om te winnen? Let’s find out! Boek snel een bedrijfsuitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes én personeelsuitjes!

Denk jij je collega’s goed te kennen?

Met een bedrijfsuitje beleef je een leuke tijd met je collega’s. Werk samen, verdeel taken en communiceer op de juiste wijze om andere teams te slim af te zijn. Denk jij al je collega’s goed te kennen? Ongetwijfeld dat je na het spelen van één van onze bedrijfsuitjes hier een passend antwoord op kunt geven. Maak het centrum van Zierikzee onveilig tijdens een stadsspel, beleef een interactieve vrijdagmiddagborrel op kantoor of reserveer een horecagelegenheid in de stad. De keuze is reuze en jullie mogen alles lekker zelf bepalen. Hoe vet?! Dus… waar wachten jullie nog op? Hierboven vinden jullie veel geboekte bedrijfsuitjes in Zierikzee. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen. 😉

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Zierikzee met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Zierikzee met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zierikzee en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zierikzee

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zierikzee

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zierikzee

Impressie bedrijfsuitje in Zierikzee

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zierikzee en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de lokale bakker, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Zierikzee!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zierikzee!

Offerte aanvrage0413-302773