fbpx

Bedrijfsuitje Zierikzee

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zierikzee? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zierikzee

Ontdek Zierikzee met een stadsspel

Gelegen in Zeeland heeft Zierikzee veel moois voor jou en je collega’s te bieden. Zo zijn Escape the City, Wie is de Rat en Crazy 88 unieke spellen om het centrum van de stad te ontdekken. Voltooi opdrachten, scoor punten en probeer te winnen van je collega’s. Gaat het jouw team lukken om te winnen? Let’s find out!

Kies voor een originele activiteit

Stap in de betoverende wereld van Zierikzee tijdens jullie bedrijfsuitje met Uitjesbazen! Deze historische stad, gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust, biedt een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Verken de geplaveide straatjes en bewonder de eeuwenoude gebouwen terwijl jullie deel uitmaken van uitdagende en interactieve teambuildingactiviteiten. Ga de strijd aan tijdens een spannende citygame, waarbij jullie opdrachten en raadsels moeten oplossen om de stad te verkennen en als winnaars uit de bus te komen. Geniet van de gezellige sfeer en proef de lokale specialiteiten tijdens een culinaire ontdekkingstocht door Zierikzee.

Met Uitjesbazen ben je verzekerd van een bedrijfsuitje vol avontuur, samenwerking en plezier, waarbij teambuilding en het ontdekken van de stad centraal staan. Of het nu gaat om een klein team of een grote groep, wij zorgen voor een programma op maat dat perfect aansluit bij jullie wensen en doelen. Laat ons jullie bedrijfsuitje in Zierikzee organiseren en beleef een onvergetelijke dag vol teambuilding en vermaak!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zierikzee en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zierikzee met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zierikzee en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Zierikzee?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zierikzee!

Offerte aanvragen 0413-302773