fbpx

Bedrijfsuitje Zeeland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Zeeland? Bijvoorbeeld in Middelburg of Vlissingen? Bij Uitjesbazen vind je leuke en originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zeeland

Leuk bedrijfsuitje in Zeeland

Met een leuk bedrijfsuitje ervaren jullie Zeeland als nooit tevoren. Heb je het voorrecht om een mooie invulling voor jullie bedrijfsuitje te vinden? Uitjesbazen biedt een uitgebreide repertoire aan verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan onze Escape Room op locatie, de Foute Bingo Bingoshow of het Moorddiner. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online of geef ons een belletje voor passend advies. Onze salesbazen denken maar al te graag met jullie mee. 🙂

Ontdek Vlissingen of Middelburg

De provincie Zeeland herbergt prachtige steden voor de organisatie van een te gek bedrijfsuitje. Ontdek Vlissingen in Escape the City, boek een restaurant in Middelburg voor een spannend Moorddiner of ga Goes verkennen met een van onze stadsspellen. Daag je collega’s uit tijdens een doldwaze Crazy88 Deluxe om te kijken wie jouw gekste collega is. Welke locatie jullie ook voor ogen hebben, wij regelen altijd een passende activiteit voor jullie groep. Dit kan dus bij een horecagelegenheid zijn, in de straten van een stad naar keuze of een ruimte bij jullie op kantoor. De keuze is reuze en volledig aan jullie.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Zeeland met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel collega's kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Zeeland?

Zeeland is een prachtige provincie en daarom een échte aanrader om te ontdekken. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als al jouw lieve collega’s er bij kunnen zijn. En laten wij daar nu net voor zorgen. Bedrijfsuitjes voor grotere groepen. Bedrijfsuitjes voor een ongelimiteerd aantal mensen. Whoop, whoop!

2. Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt. 😉

Wil je meer weten over een specifiek bedrijfsuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

3. Kunnen bedrijfsuitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij organiseren vrijwel elke dag van het jaar bedrijfsuitjes. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zeeland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zeeland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zeeland

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zeeland!

Offerte aanvragen 0413-302773