fbpx

Bedrijfsuitje Zeeland

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zeeland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zeeland

Een sportieve activiteit in Zeeland

Zeeland, bij uitstek één van onze mooiste provincies. Wij begrijpen daarom maar al te goed dat jullie een bedrijfsuitje in Zeeland willen organiseren. Kies met de Highland Games voor een sportieve activiteit in Terneuzen, zet Vlissingen op stelten met Crazy 88 in een échte outdoor activiteit of omarm Middelburg met Wie is de Rat. Een verraderlijk goed stadsspel dat ongetwijfeld voor de nodige teambuilding zal zorgen. 😉

Kies voor een originele activiteit

Dompel uw team onder in de betoverende schoonheid van Zeeland tijdens ons onvergetelijke bedrijfsuitje. Verken de pittoreske dorpjes, de uitgestrekte stranden en de historische bezienswaardigheden terwijl u samenwerkt aan uitdagende teambuildingactiviteiten. Stap aan boord van een traditionele Zeeuwse botter en ervaar het gevoel van het varen op de Oosterschelde, terwijl uw team de handen uit de mouwen steekt om de zeilen te hijsen. Geniet van een heerlijke culinaire ervaring met streekgerechten en verse Zeeuwse producten tijdens een gezamenlijke lunch of diner.

Laat u verrassen door onze professionele gidsen, die u meenemen op een ontdekkingsreis door het rijke verleden van Zeeland. Sluit de dag af met een gezellige borrel aan het strand, waarbij uw team herinneringen kan delen en de successen van de dag kan vieren. Kortom, een bedrijfsuitje in Zeeland dat uw team verbindt, inspireert en energie geeft voor de toekomst.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zeeland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zeeland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeeland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Zeeland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zeeland!

Offerte aanvragen 0413-302773