fbpx

Bedrijfsuitje Goes

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Goes? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Goes en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Goes

Dé leukste activiteiten met je collega’s

Zijn jullie klaar voor een (te) gek bedrijfsuitje in Goes? Ready om je liefste collega’s écht te leren kennen? Wij in ieder geval wel! Maak het centrum van Goes onveilig en leer je gekste collega kennen tijdens Crazy 88. Ongetwijfeld dat jullie elkaar weten te overtreffen! Kiezen jullie liever voor een avontuurlijk bedrijfsuitje? Dan zijn Escape the City en Wie is de Rat op jullie lijf geschreven. Boek snel en beleef dé leukste activiteiten met je collega’s samen met Uitjesbazen!

Een stadsspel als bedrijfsuitje in Goes

Bedrijfsuitjes zijn er in vele soorten en maten. Zoek je dé perfecte invulling voor jullie bedrijfsuitje in Goes? Een stadsspel is bij uitstek geschikt als activiteit voor buiten en om zodoende de stad te leren kennen. Zijn jullie klaar voor een doldwaas avontuur door de binnenstad van Goes? Kies dan voor onze Crazy 88 Deluxe! Hebben jullie al de beschikking over een gereserveerde ruimte? Bijvoorbeeld op kantoor of bij een horecagelegenheid? Wij maken er graag een speciale dag van. Een Escape Room op locatie, Foute Bingoshow en Pubquiz op locatie zijn hiervoor dé perfecte invullingen. Vraag onze kantoorbazen gerust naar de mogelijkheden.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Goes met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welke stadsspellen zijn geschikt voor Goes?

Al onze stadsspellen natuurlijk!

Wij passen onszelf namelijk altijd aan. Hoe wij dat doen? Onze kantoorbazen staan al te trappelen om jullie te woord te staan. 😉

2. Welk bedrijfsuitje raden jullie aan voor een grote groep?

Zijn jullie met een grote groep? En hechten jullie veel waarde aan een persoonlijk bedrijfsuitje? In principe zijn al onze bedrijfsuitjes geschikt voor grote groepen. Bovendien is het mogelijk om een persoonlijk tintje toe te voegen. Dit kan door middel van zelf ingestuurde opdrachten en vragen. Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Wij denken graag met jullie mee. 🙂

3. Wat te doen bij slecht weer in Goes?

Wij organiseren het gewenste bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Dit kan dus zowel binnen als buiten zijn. Heb je een bedrijfsuitje geboekt in het centrum van Goes? En is er slecht weer voorspeld? Vraag ons gerust even naar de mogelijkheden. Wij zijn zeer flexibel en zorgen ervoor dat het bedrijfsuitje perfect aansluit op jullie wensen.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Goes

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Goes

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Goes

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Goes!

Offerte aanvragen0413-302773