fbpx

Bedrijfsuitje Goes

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Goes? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Goes en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Goes

Dé leukste activiteiten met je collega’s

Zijn jullie klaar voor een (te) gek bedrijfsuitje in Goes? Ready om je liefste collega’s écht te leren kennen? Wij in ieder geval wel! Maak het centrum van Goes onveilig en leer je gekste collega kennen tijdens Crazy 88. Ongetwijfeld dat jullie elkaar weten te overtreffen! Kiezen jullie liever voor een avontuurlijk bedrijfsuitje? Dan zijn Escape the City en Wie is de Rat op jullie lijf geschreven. Boek snel en beleef dé leukste activiteiten met je collega’s samen met Uitjesbazen!

Een stadsspel als bedrijfsuitje in Goes

Bedrijfsuitjes zijn er in vele soorten en maten. Zoek je dé perfecte invulling voor jullie bedrijfsuitje in Goes? Een stadsspel is bij uitstek geschikt als activiteit voor buiten en om zodoende de stad te leren kennen. Zijn jullie klaar voor een doldwaas avontuur door de binnenstad van Goes? Kies dan voor onze Crazy 88 Deluxe! Hebben jullie al de beschikking over een gereserveerde ruimte? Bijvoorbeeld op kantoor of bij een horecagelegenheid? Wij maken er graag een speciale dag van. Een Escape Room op locatie, Foute Bingoshow en Pubquiz op locatie zijn hiervoor dé perfecte invullingen. Vraag onze kantoorbazen gerust naar de mogelijkheden.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Goes met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Goes met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Goes en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op dé leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Goes

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Goes

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Goes

Impressie bedrijfsuitje in Goes

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Goes en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden?Pak wat lekker uit de keuken, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Goes!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Goes!

Offerte aanvragen0413-302773