fbpx

Bedrijfsuitje Goes

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Goes? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Goes

Maak het centrum van Goes onveilig

Zijn jullie klaar voor een (te) gek bedrijfsuitje in Goes? Ready om je liefste collega’s pas écht te leren kennen? Wij in ieder geval wel. Maak het centrum van Goes onveilig en leer je gekste collega kennen tijdens Crazy 88. Kiezen jullie liever voor ander avontuurlijk stadsspel? Escape the City en Wie is de Rat zijn interactieve stadsspellen voor ieder gezelschap.

Teambuilding in Zeeland

Je liefste collega’s kun je natuurlijk op veel verschillende manieren leren kennen. Onze stadsspellen, om het centrum van Goes onveilig te maken, ken je. Maar onze binnenactiviteiten nog niet. Laten we daarom maar één topper verder voor je uitlichten. Wel zo makkelijk voor jullie bedrijfsuitje in Goes, toch? 😉

Werk samen, communiceer en laat teambuilding tot grote hoogte stijgen in Escape the Mask. Een mysterieuze man heeft het op jullie gemunt en wil een klein spelletje spelen. Hoe en waarom wordt al snel duidelijk. Lukt het jullie om te winnen voordat jullie door de explosieve Escape Box weggeblazen worden? Dit belooft een teambuilding activiteit te worden om niet snel te vergeten in Zeeland.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Goes en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Goes met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Goes en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Goes?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Goes!

Offerte aanvragen 0413-302773