fbpx

Uitje op locatie

Kies zelf de locatie van jullie uitje. Overal in Nederland en België.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitje op locatie

Altijd op (eigen) locatie naar keuze

Dat lees je goed! Jij bepaalt de locatie waar het uitje wordt gehouden. Het uitje kies je natuurlijk ook zelf. Maar hoe tof dat je een locatie kan uitkiezen. Gaan jullie voor een populaire eventlocatie of kies je een restaurant in de buurt? Beperk je liever de rijkosten voor jouw gezelschap? Dan kan het uitje ook bij iemand thuis of bij jullie op kantoor worden gehouden. Het enige waar jij rekening mee moet houden, is of de locatie groot genoeg is voor al die gezelligheid. Moet lukken, toch? 😉

Dus. Wat gaan we spelen? Een Escape Room? Een Virtual Reality uitje? Combineer je een Moordspel met een diner (BAM: Moorddiner)? De keuze is reuze.

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een uitje op locatie?

Jij bepaalt de locatie van het uitje. Dit kan in een restaurant in de stad zijn, in de bedrijfskantine of bij iemand in de tuin zijn. Doe bijvoorbeeld een Pubquiz in jullie favoriete stamkroeg, speel dé enige echte Highland Games in een weiland bij jou in de buurt of ga voor onze Escape Box en speel een indrukwekkende escape game op kantoor.

2. Met hoeveel personen kan ik een uitje op locatie spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil.

Als de groep te groot wordt om mee te spelen, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes. Net zo makkelijk. De locatie moet al deze mensen natuurlijk wel kwijt kunnen, dus hou daar rekening mee.

3. Welke uitjes kan ik op locatie spelen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. We hebben er op deze pagina al een aantal voor je uitgelicht. Maar bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht.

Wil je graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden tot personalisatie. 🙂

Reviews van Uitjesbazen

Wij snappen wel dat iedereen voor een uitje op locatie naar keuze gaat. 😉

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.”

Haaglanden Medisch Centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Haaglanden Medisch Centrum | Uitjesbazen

Wij zetten dé kroon op jullie uitje op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773