Uitjes op locatie

Kies zelf de locatie van jullie uitje

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Uitje op locatie

Uitje op locatie

Een uitje naar keuze. Medespelers naar keuze. Datum naar keuze. Tijdstip naar keuze. Dan kan de locatie natuurlijk niet achterblijven. Waarom zou je verbonden zijn aan een locatie die je misschien liever niet wilt hebben? Precies! Daarom biedt Uitjesbazen jullie de kans om zelf de locatie te vinden voor jullie uitje. Het uitje, en eventuele begeleiders, komt dan jullie kant op. Dit betekent dat jullie een toffe pubquiz kunnen spelen in jullie stamkroeg, een escape room kunnen spelen bij jullie op kantoor of de High Land games kunnen spelen bij de sportvereniging. Neem het heft in eigen handen ;-).

Binnen 20 seconden heb je je vraag gesteld en binnen één werkdag heb je antwoord. Super simpel. Wel zo handig.

Neem contact op

uitje-op-locatie-teamuitje-bedrijfsuitje-groepsactiviteit-vrijgezellenfeest-uitjesbazen

Een uitje op locatie naar keuze

Dat lees je goed! Jij bepaalt de locatie waar het uitje wordt gehouden. Het uitje kies je natuurlijk ook zelf. Maar hoe tof dat je ook een locatie kan uitkiezen. Ga jij voor jullie stamkroeg of toch voor een restaurant in de buurt? Beperk je liever de rijkosten voor jouw gezelschap? Dan kan het uitje ook bij iemand thuis of bij jullie in het bedrijf worden gehouden! Het enige waar jij rekening mee moet houden, is of de locatie groot genoeg is voor al die gezelligheid! Moet wel lukken toch?

Dus. Wat gaan we spelen? Een escape room. Een virtual reality game. Of combineer je een moordspel met een diner (BAM: moorddiner). De keuze is reuze.

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

En of we trots zijn!

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML

Escape Room op Locatie
Uitje op locatie

Image

”Je zou een diner niet snel combineren met een virtual reality game, maar zo ontzettend gaaf! De opdrachten, de virtuele omgeving en natuurlijk een heerlijk diner. Topavond!”

Marcel – Menzis

Virtual Reality Diner
Uitje op locatie

Image

”Vergeet alles wat je weet van bingo, want dit is alles behalve een ouderwetse bingo. De Turbo-ronde was het leukst! Echt een hilarische avond gehad met collega’s.’

Mieke – VGZ

Foute Bingoshow
Uitje op locatie

Image

Veelgestelde vragen over uitjes op locatie

Wat is een uitje op locatie?

Een uitje op locatie betekent dat jij de locatie van het uitje bepaalt! Dit kan in een restaurant in een stad, in jullie bedrijfskantine of bij iemand in de tuin zijn. Doe bijvoorbeeld een pubquiz in jullie favoriete stamkroeg, speel de enige echte Highland Games in een weiland bij jou in de buurt of ga voor The Hack Game, een escape game bij jou op kantoor!

Met hoeveel personen kan ik een uitje op locatie spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als de groep te groot wordt om mee te spelen, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes. Net zo makkelijk ;-). De locatie moet al deze mensen natuurlijk wel kwijt kunnen, dus hou daar rekening mee.

Welke uitjes kan ik op locatie spelen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. We hebben er op deze pagina al een aantal voor je uitgelicht. Maar bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.