fbpx

Uitje op locatie

Kies zelf de locatie van jullie uitje.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Uitje op locatie

Teamuitje of bedrijfsuitje op locatie

Een uitje naar keuze. Medespelers naar keuze. Datum naar keuze. Tijdstip naar keuze. Dan kan de locatie natuurlijk niet achterblijven. Waarom zou je verbonden zijn aan een locatie die je misschien liever niet wil hebben? Precies! Daarom biedt Uitjesbazen jullie de kans om zelf de locatie te kiezen voor jullie teambuilding activiteit. Het uitje komt dan jullie kant op. Dit betekent dat je samen met collega’s een toffe pubquiz kunt spelen in een restaurant naar keuze, de maffia escape room op locatie in jullie kantoorruimte of de Highland games bij een sportvereniging. Neem het heft in eigen handen ;-).

Een uitje op eigen locatie naar keuze

Dat lees je goed! Jij bepaalt de locatie waar het uitje wordt gehouden. Het uitje kies je natuurlijk ook zelf. Maar hoe tof dat je een locatie kan uitkiezen. Ga jij voor jullie stamkroeg of kies je een restaurant in de buurt? Beperk je liever de rijkosten voor jouw gezelschap? Dan kan het uitje ook bij iemand thuis of bij jullie op kantoor worden gehouden. Het enige waar jij rekening mee moet houden, is of de locatie groot genoeg is voor al die gezelligheid. Moet wel lukken toch?

Dus. Wat gaan we spelen? Een escape room? Een Virtual Reality game? Combineer je een moordspel met een diner (BAM: moorddiner)? De keuze is reuze.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een uitje op locatie?

Jij bepaalt de locatie van het uitje. Dit kan in een restaurant in een stad, in jullie bedrijfskantine of bij iemand in de tuin zijn. Doe bijvoorbeeld een pubquiz in jullie favoriete stamkroeg, speel de enige echte Highland Games in een weiland bij jou in de buurt of ga voor The Hack Game, een escape game bij jou op kantoor!

Met hoeveel personen kan ik een uitje op locatie spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil!

Als de groep te groot wordt om mee te spelen, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes. Net zo makkelijk ;-). De locatie moet al deze mensen natuurlijk wel kwijt kunnen, dus hou daar rekening mee.

Welke uitjes kan ik op locatie spelen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. We hebben er op deze pagina al een aantal voor je uitgelicht. Maar bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Wil je graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Recencies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie
Uitje op locatie

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
Gek op Holland
Uitje op locatie

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.”

DHL
Regine van den Bosch
Foute Bingo
Uitje op locatie

Wij zetten dé kroon op jullie uitje op locatie!

Offerte aanvragen0413-302773