Uitje op locatie

Kies zelf de locatie van jullie uitje.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitje op locatie

 

Overal waar jij wil

Een uitje naar keuze. Medespelers naar keuze. Datum naar keuze. Tijdstip naar keuze. Dan kan de locatie natuurlijk niet achterblijven. Waarom zou je verbonden zijn aan een locatie die je misschien liever niet wil hebben? Precies! Daarom biedt Uitjesbazen jullie de kans om zelf de locatie te vinden voor jullie uitje. Het uitje, en eventuele begeleider(s), komt dan jullie kant op. Dit betekent dat jullie een toffe pubquiz kunnen spelen in jullie stamkroeg, een escape room kunnen spelen bij jullie op kantoor of de Highland games kunnen spelen bij de sportvereniging. Neem het heft in eigen handen ;-).

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Een uitje op locatie naar keuze

Dat lees je goed! Jij bepaalt de locatie waar het uitje wordt gehouden. Het uitje kies je natuurlijk ook zelf. Maar hoe tof dat je een locatie kan uitkiezen. Ga jij voor jullie stamkroeg of kies je een restaurant in de buurt? Beperk je liever de rijkosten voor jouw gezelschap? Dan kan het uitje ook bij iemand thuis of bij jullie op kantoor worden gehouden. Het enige waar jij rekening mee moet houden, is of de locatie groot genoeg is voor al die gezelligheid. Moet wel lukken toch?

Dus. Wat gaan we spelen? Een escape room? Een Virtual Reality game? Combineer je een moordspel met een diner (BAM: moorddiner)? De keuze is reuze.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Wat is een uitje op locatie?

Jij bepaalt de locatie van het uitje. Dit kan in een restaurant in een stad, in jullie bedrijfskantine of bij iemand in de tuin zijn. Doe bijvoorbeeld een pubquiz in jullie favoriete stamkroeg, speel de enige echte Highland Games in een weiland bij jou in de buurt of ga voor The Hack Game, een escape game bij jou op kantoor!

Met hoeveel personen kan ik een uitje op locatie spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil! Als de groep te groot wordt om mee te spelen, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes. Net zo makkelijk ;-). De locatie moet al deze mensen natuurlijk wel kwijt kunnen, dus hou daar rekening mee.

Welke uitjes kan ik op locatie spelen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. We hebben er op deze pagina al een aantal voor je uitgelicht. Maar bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Recensies

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML
Escape room op locatie
Uitje op locatie

Image

”Je zou een diner niet snel combineren met een virtual reality game, maar zo ontzettend gaaf! De opdrachten, de virtuele omgeving en natuurlijk een heerlijk diner. Topavond!”

Marcel – Menzis
Virtual Reality diner
Uitje op locatie

Image

”Vergeet alles wat je weet van bingo, want dit is alles behalve een ouderwetse bingo. De Turbo-ronde was het leukst! Echt een hilarische avond gehad met collega’s.’

Mieke – VGZ
Foute bingoshow
Uitje op locatie

Image

Liever een gepersonaliseerd uitje op locatie?

Offerte aanvragen 0413-302773