fbpx

Teamuitje Zaanstad

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Zaanstad? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Zaanstad

Een origineel uitje in Zaanstad

Welkom in Zaanstad, de bruisende stad vol historie, cultuur en unieke ervaringen! Bij Uitjesbazen organiseren we een onvergetelijk teamuitje waar jullie samen met collega’s kunnen genieten van de charmante sfeer en prachtige omgeving van deze bijzondere stad. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teambuilding en bovenal plezier tijdens ons teamuitje in Zaanstad!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de ultieme teambuilding-ervaringen in het pittoreske Zaanstad! Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan teamuitjes die garant staan voor spanning, uitdaging en samenwerking. Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en codes moeten kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Of kies voor een interactieve en meeslepende escape game, waarbij de stad Zaanstad het speelveld vormt en jullie missies moeten voltooien om te zegevieren. Voor een onvergetelijke virtual reality-ervaring bieden we tevens VR-uitjes aan, waarbij jullie de realiteit achterlaten en in een virtuele wereld stappen vol uitdagende opdrachten en adrenalinepompende avonturen. Beleef met je team een onvergetelijke dag vol spanning, teamwork en plezier tijdens onze teamuitjes in Zaanstad!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zaanstad en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Zaanstad met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zaanstad en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Zaanstad?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Zaanstad!

Offerte aanvragen 0413-302773