fbpx

Teamuitje Uden

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Uden? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Uden

Een origineel uitje in Uden

Welkom bij Uitjesbazen in Uden! Bent u op zoek naar een onvergetelijk teamuitje vol plezier en avontuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontdek de charmes van Uden en versterk de band met uw team tijdens een onvergetelijk uitje vol uitdagingen en gezelligheid.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen in Uden beleven teams een buitengewoon avontuur tijdens onze teamuitjes! Ontsnap uit de dagelijkse sleur en duik in de opwindende wereld van escape rooms, escape games en VR-uitjes.

Onze unieke escape rooms bieden de ultieme uitdaging waar teamwork, puzzels en spanning samenkomen. Met onze escape games gaan teams op een interactieve missie vol raadsels en geheimen om te ontrafelen. En voor een hypermoderne ervaring bieden onze VR-uitjes een ongeëvenaarde virtuele realiteit waarin teamwork en avontuur tot leven komen. Kies voor een onvergetelijk teamuitje in Uden met Uitjesbazen en creëer een ongeëvenaarde band binnen uw team!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Uden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teamuitje Uden

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Teamuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Uden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Uden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Uden?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Uden!

Offerte aanvragen 0413-302773