fbpx

Teamuitje Veghel

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Veghel? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Veghel

Een origineel uitje in Veghel

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen je uit om mee te doen aan ons spannende teamuitje in Veghel, waar plezier en samenwerking centraal staan. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een onvergetelijke ervaring vol uitdagingen, avontuur en teambuilding.

Kies voor een bijzonder uitje

Onze city games zijn ideaal om een stad op een actieve manier te ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor Crazy 88 Deluxe, Escape the City of Wie is de Rat en ervaar het centrum van Veghel op een unieke wijze. Hebben Ontdek de opwindende wereld van teamuitjes in Veghel met Uitjesbazen! Onze brede selectie van activiteiten omvat onder andere meeslepende escape rooms, uitdagende escape games en opwindende VR-ervaringen. Duik samen met je team in een intrigerende escaperoom en ontrafel mysterieuze puzzels en raadsels om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Of ga de strijd aan in een meeslepende escape game, waarbij jullie als team moeten samenwerken om uitdagende missies en opdrachten te voltooien. Voor de ultieme virtual reality-ervaring bieden we VR-uitjes aan, waarbij je met behulp van geavanceerde technologie in virtuele werelden duikt en spannende avonturen beleeft. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit of gewoon een leuk dagje uit plant, Uitjesbazen zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol spanning, plezier en samenwerking in Veghel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Veghel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teamuitje Veghel

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Teamuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Veghel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veghel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Veghel?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Veghel!

Offerte aanvragen 0413-302773