fbpx

Teamuitje Helmond

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Helmond? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Helmond

Een origineel uitje in Helmond

Welkom in Helmond, waar plezier en teambuilding samenkomen tijdens ons spannende teamuitje! Ontdek deze bruisende stad in het hart van Noord-Brabant terwijl je met je collega’s deelneemt aan unieke en uitdagende activiteiten. Laat Uitjesbazen jullie meenemen op een onvergetelijk avontuur vol samenwerking, competitie en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid!

Kies voor een bijzonder uitje

Ben je op zoek naar een uniek en avontuurlijk teamuitje in Helmond? Uitjesbazen heeft de perfecte oplossing voor jouw team! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, escape games en VR-uitjes. Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, codes te kraken en uitdagende puzzels te doorgronden.

Laat je onderdompelen in een spannende en interactieve ervaring die zowel je teambuildingvaardigheden als je creativiteit op de proef stelt. Of je nu een adrenaline-junkie bent of juist van een mentale uitdaging houdt, onze teamuitjes in Helmond bieden voor ieder wat wils. Kies uit een breed scala aan thema’s en scenario’s, en ervaar een onvergetelijke dag vol spanning, sensatie en vooral veel plezier. Met Uitjesbazen wordt jullie teamuitje in Helmond een gegarandeerd succes!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Samen op pad in centrum Helmond

Verken alle mooie highlights van Helmond terwijl je samen met je team een van onze unieke teamuitjes speelt. Ontmasker de verrader tijdens Wie is de Rat in het mooie centrum van Helmond. Zijn jullie meer van het samen lachen? Stap uit je comfortzone en voer zoveel mogelijk opdrachten uit voor Kasteel Helmond. Wie is het meest origineel en wordt de prins(es) van het kasteel?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teamuitje Helmond

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Helmond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Helmond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Helmond?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Helmond!

Offerte aanvragen 0413-302773