Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Helmond

Welkom in Helmond, waar plezier en teambuilding samenkomen tijdens ons spannende teamuitje! Ontdek deze bruisende stad in het hart van Noord-Brabant terwijl je met je collega’s deelneemt aan unieke en uitdagende activiteiten. Laat Uitjesbazen jullie meenemen op een onvergetelijk avontuur vol samenwerking, competitie en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Helmond.

Kies voor een bijzonder uitje

Ben je op zoek naar een uniek en avontuurlijk teamuitje in Helmond? Uitjesbazen heeft de perfecte oplossing voor jouw team! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, escape games en VR-uitjes. Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, codes te kraken en uitdagende puzzels te doorgronden.

Gegarandeerd een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Laat je onderdompelen in een spannende en interactieve ervaring die zowel je teambuildingvaardigheden als je creativiteit op de proef stelt. Of je nu een adrenaline-junkie bent of juist van een mentale uitdaging houdt, onze teamuitjes in Helmond bieden voor ieder wat wils. Kies uit een breed scala aan thema’s en scenario’s, en ervaar een onvergetelijke dag vol spanning, sensatie en vooral veel plezier. Met Uitjesbazen wordt jullie teamuitje in Helmond een gegarandeerd succes!

Helmond | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Helmond

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Helmond mogelijk.

Samen op pad in centrum Helmond

Verken alle mooie highlights van Helmond terwijl je samen met je team een van onze unieke teamuitjes speelt. Ontmasker de verrader tijdens Wie is de Rat in het mooie centrum van Helmond. Zijn jullie meer van het samen lachen? Stap uit je comfortzone en voer zoveel mogelijk opdrachten uit voor Kasteel Helmond. Wie is het meest origineel en wordt de prins(es) van het kasteel?

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. “Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! We waren met 30 leden, die in groepjes van 6 op. Pad gingen. Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat. Al met al was het een zeer geslaagd vriendenuitje! Ik ga zeker andere uitjes uitproberen!” Astrid Matthijsse Helmond – 31 personen Wie is de Rat
De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! “We hebben een onwijs leuke Foute Bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeaus werden goed ontvangen!” Richelle Wittenberg Helmond – 54 Foute Bingo
De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. “De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het Moordspel als Crazy 88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.” Meggie Spierings Gemert – 158 personen Crazy 88 Deluxe
Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers. Tamara Castelijns Eindhoven – 13 personen PubQuiz op locatie
Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. “Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.” Yvonne Theuns Eindhoven – 43 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Helmond. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Helmond en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Helmond?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Helmond!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!