Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Scheveningen

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Scheveningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze uitdagende activiteiten, de prachtige omgeving en het bruisende karakter van Scheveningen zorgen voor een perfecte combinatie van plezier, teambuilding en ontspanning.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Scheveningen.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel je team onder in een wereld vol spanning en avontuur met onze teamuitjes in Scheveningen! Stap samen in een uitdagende escape room, waar jullie door middel van samenwerking, puzzels en raadsels binnen de tijd moeten ontsnappen.

Of kies voor een interactieve escape game, waarbij jullie met behulp van tablets en augmented reality de stad verkennen en mysteries ontrafelen. Voor een unieke ervaring kunnen jullie ook kiezen voor een VR-uitje, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en verschillende uitdagingen aangaan. Met onze diverse activiteiten en de prachtige kust van Scheveningen beloven wij jullie een teamuitje vol spanning, teamwork en onvergetelijke momenten!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Scheveningen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie
Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Scheveningen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Scheveningen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!