fbpx

Teamuitje Scheveningen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Scheveningen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Scheveningen

Een origineel uitje in Scheveningen

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Scheveningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze uitdagende activiteiten, de prachtige omgeving en het bruisende karakter van Scheveningen zorgen voor een perfecte combinatie van plezier, teambuilding en ontspanning.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel je team onder in een wereld vol spanning en avontuur met onze teamuitjes in Scheveningen! Stap samen in een uitdagende escape room, waar jullie door middel van samenwerking, puzzels en raadsels binnen de tijd moeten ontsnappen.

Of kies voor een interactieve escape game, waarbij jullie met behulp van tablets en augmented reality de stad verkennen en mysteries ontrafelen. Voor een unieke ervaring kunnen jullie ook kiezen voor een VR-uitje, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en verschillende uitdagingen aangaan. Met onze diverse activiteiten en de prachtige kust van Scheveningen beloven wij jullie een teamuitje vol spanning, teamwork en onvergetelijke momenten!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Scheveningen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773