fbpx

Teamuitje Schagen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Schagen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Schagen

Een origineel uitje in Schagen

Welkom in Schagen, een pittoresk stadje dat de perfecte setting biedt voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan spannende en vermakelijke activiteiten samengesteld om jullie team dichter bij elkaar te brengen en een dag vol plezier te bezorgen. Ontdek de charmante straatjes, geniet van de lokale cultuur en laat ons jullie begeleiden naar een onvergetelijke ervaring in het sfeervolle Schagen!

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en avontuur tijdens onze teamuitjes in Schagen! Verken de mysterieuze kamers en ontrafel de raadsels van onze uitdagende escape rooms, waar teamwork en probleemoplossing essentieel zijn.

Of ga de strijd aan in onze interactieve escape games, waar jullie samen moeten werken om puzzels op te lossen en de ultieme overwinning te behalen. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarbij jullie jezelf onderdompelen in een digitale wereld vol uitdagingen en avontuur. Kies voor een onvergetelijk teamuitje vol spanning en samenwerking in het betoverende Schagen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Schagen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teamuitje Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teamuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Schagen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Schagen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Schagen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Schagen!

Offerte aanvragen 0413-302773