Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Schagen

Welkom in Schagen, een pittoresk stadje dat de perfecte setting biedt voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan spannende en vermakelijke activiteiten samengesteld om jullie team dichter bij elkaar te brengen en een dag vol plezier te bezorgen. Ontdek de charmante straatjes, geniet van de lokale cultuur en laat ons jullie begeleiden naar een onvergetelijke ervaring in het sfeervolle Schagen!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Schagen.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en avontuur tijdens onze teamuitjes in Schagen! Verken de mysterieuze kamers en ontrafel de raadsels van onze uitdagende escape rooms, waar teamwork en probleemoplossing essentieel zijn.

Of ga de strijd aan in onze interactieve escape games, waar jullie samen moeten werken om puzzels op te lossen en de ultieme overwinning te behalen. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarbij jullie jezelf onderdompelen in een digitale wereld vol uitdagingen en avontuur. Kies voor een onvergetelijk teamuitje vol spanning en samenwerking in het betoverende Schagen!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Schagen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Schagen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Schagen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Schagen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Schagen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Schagen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!