Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

De magie van de Ardennen

De prachtige natuur in de Ardennen is de perfecte omgeving voor jullie teamuitje. Wij toveren deze plek om tot een mysterieuze omgeving voor jullie escape game. Daarnaast hebben wij ook veel binnen activiteiten wanneer het zonnetje minder schijnt dan gehoopt. Voor ieder gezelschap genoeg keuze om voor jullie het perfecte teamuitje te verzorgen.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in de Ardennen.

Unieke uitdagingen in de Ardennen

Stap uit jullie comfortzone en ga de strijd met elkaar aan tijdens jullie teamuitje. Midden in de natuur van de Ardennen zorgen wij voor een goede adrenaline boost. Gaan jullie survivallen met jullie team tijdens Expeditie Robinson? Of gaan jullie de strijd aan met ludieke Schotse games tijdens de Highland Games? Maak jullie team vast klaar voor unieke uitdagingen.

De spanning liever binnen opzoeken? Ontsnap uit een escape room op locatie naar keuze of ga op missie met verraderlijke denk- en doe-opdrachten tijdens De Verraders. Jullie kiezen het uitje en wij zorgen voor jullie perfecte teamuitje.

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in de Ardennen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in de Ardennen. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in de Ardennen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in de Ardennen. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van de Ardennen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in de Ardennen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!