Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Kies de Veluwe voor jullie teambuilding

Verken de Veluwe als nooit tevoren. Jullie teambuilding wordt een unieke dag. Van spannende outdoor activiteiten tot grappige binnen activiteiten. Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe met Uitjesbazen.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in de Veluwe.

Op avontuurlijke expeditie

Blijven de rustgevende bossen nog wel zo ontspannen? Met onze spannende escape games en avontuurlijke activiteiten wordt er gezorgd voor een spannende en leuke teambuilding. Wij hebben een breed aanbod van diverse outdoor activiteiten die perfect zijn in de Veluwe.

Beleef een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Wij dagen jullie team uit met spannende activiteiten zoals Expeditie Robinson en de Highland Games. Liever een binnen activiteit? Ga dan voor onze grappige Pubquiz of de VR Teambuilding workshop. Wij zorgen voor een activiteit die perfect bij jullie past. Dus maak je klaar voor een dag vol uitdagingen en plezier.

Veluwe | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in de Veluwe

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in de Veluwe mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teambuilding

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in de Veluwe. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo
Het was een fijne avond vrijdag. ”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.” Celine De Vroey Apeldoorn – 80 personen Foute Bingo
Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor! Saskia Frenkel Arnhem / Apeldoorn – 21 personen Moordspel op locatie
De groep vond het een leuke activiteit! Banu van Moerkerk Wageningen – 26 personen Wie is de Rat
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in de Veluwe. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Veluwe en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van de Veluwe?

Onze teambuilding activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in de Veluwe!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!